Ponturi Tenis - Julien Benneteau - Karen Khachanov - Marseille


Ambii jucatori au servit perfect

Cu incepere de la ora 15:00, Julien Benneteau si Karen Khachanov se intalnesc pentru prima oara intr-un meci ATP.

Julien Benneteau

Cota 2.16

Karen Khachanov

Cota 1.70

Benneteau J.Julien Benneteau este pe locul 56 ATP, iar cea mai buna clasare a fost locul 25 ATP in anul 2014. Ajuns la varsta de 36 ani, Julien reuseste inca sa faca fata nivelului foarte ridicat impus de adversari. Are ca suprafata favorita hard-ul si lovitura principala forehandul. Nu a castigat nici un titlu ATP in cariera, dar in schimb are 10 finale pierdute. In 2018 nu are rezultate bune, deoarece la Noumea a pierdut in primul tur impotriva lui Zsombor Piros ( 6-5 5-7 1-6 ). La Australian Open a dat „untul” din el in primele 3 tururi. In primul meci a castigat 3-1 cu Taro Daniel, dupa un meci care a durat peste 3 ore jumate. In turul 2 l-a invins surprinzator pe David Goffin in 4 seturi. Intr-un final a pierdut in fata lui Fabio Fognini in 5 seturi ( 6-3 2-6 1-6 6-4 3-6 ). La Montpellier a pierdut in primul tur cu Berankis in 2 seturi. La turneul de la Marseille, a castigat primele 2 meciuri cu Jaziri si Bautista Agut. In meciul cu Bautista a castigat (7-6 7-6) avand un procentaj foarte bun la punctele castigate pe primul serviciu, 79%.

Khachanov K.Karen Khachanov este pe locul 47 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 29 ATP in anul 2017. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat un singur titlu ATP in cariera, la Chengdu pe hard in 2016. In 2018 are rezultate acceptabie, deoarece a castigat meciurile normale si a pierdut in fata unor jucator mai bine cotati decat el. A ajuns in sferturi de finala la Auckland, castigand in primele tuturi cu Sugita si Cuevas, pierzand la Del Potro. La Australian Open a facut tur 2, fiind invins din nou de Juan Martin Del Potro. La Montpellier pe hard indoor a castigat cu Ferrer 2-1 si cu Berankis 2-0, dar in final a pierdut cu David Goffin. Pe hard-ul de la Marseille, a castigat primele 2 meciuri fara set pierdut cu Bemelmans si Mischa Zverev.

Avand in vedere ca vom avea un meci pe hard indoor intre doi jucatori care au un serviciu bun si au jucat bine in meciurile precendete, consider ca vom avea parte de un meci destul de strans cu multe game-uri.

Pronostic Benneteau – Khachanov: Peste 22.5 game-uri

Cota 1.80 la Unibet

Cote online pentru meciul Julien Benneteau – Karen Khachanov