Ponturi tenis - John Millman vs John Isner - Beijing


Ponturi tenis – John Millman vs John Isner – Beijing

Turul secund al turneului de la Beijing ne propune pentru joi 8 octombrie duelul, John Millman vs John Isner care va incepe de la ora 13:30.

Australianul John Millman in varsta de 26 de ani a reusit in acest an sa faca un salt urias in cariera sa si ocupa in acest moment pozitia 76 in lume, doar 5 locuri sub cea mai buna clasare, pozitia 71 atinsa in luna august. Statistica australianului din acest an indica 31 de victorii si 2o de infrangeri iar cele mai bune rezultate ale sale au venit pe hard unde, are un procentaj total de succes de 66%. Cele mai bune performante reusite de Millman in 2015 sunt doua turnee Challenger castigate pe teritoriul Statelor Unite si un surprinzator tur secund la Wimbledon. Pentru a ajunge in turul secund la Beijing, John Millman a disputat doua partide de calificare si l-a invins in primul tur pe un jucator mult mai bine cotat, Tommy Robredo cu scorul de 4-6, 6-1, 6-0. Ultimele doua seturi ale acelei partide au luat o intorsatura incredibila si Millman l-a surclasat clar pe spaniol acesta castigand un singur game. Australianul prefera suprafetele rapide si lovitura sa de baza este forehand-ul.

John Millman vs John Isner

Si americanul John Isner are un an 2015 foarte bun aratand o constanta de invidiat. Sportivul american ajuns la 30 de ani este cel mai bine cotat tenismen din Statele Unite in acest moment ocupand pozitia a-13a in lume. In acest an, John Isner are 41 de victorii si doar 21 de infrangeri, reusind sa-si treaca in palmares al-10lea titlu in competitia de simplu, turneu castigat la Atlanta in tara sa natala. In primul tur de la Beijing, inaltul tenismen american l-a intalnit pe tanarul Dominic Thiem de care a trecut fara probleme in minimum de seturi, scor 7-5, 6-1. Americanul a devenit mult mai agresiv in ultima vreme si si-a imbunatatit mult deplasarea in teren astfel incat partidele sale au inceput sa dureze din ce in ce mai putin si sa nu mai intre fiecare set in tiebreak. Cea mai buna clasare din cariera lui Isner este pozitia a-9a atinsa in 2012 iar armele sale sunt forehand-ul foarte puternic si serviciul extraordinar.

John Millman si John Isner nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuit. Millman a reusit in 2015 dupa cum spuneam si mai sus sa treaca de la circuitul Challenger la cel ATP si nu doar facand figuratie. Rezultatele australianului pe hard sunt destul de bune, acesta reusind victorii la jucatorii importanti precum Robredo sau Gulbis. Isner este principalul favorit al acestui duel fiind si favorit 6 la castigarea turneului. Americanul pare a se afla intr-o forma foarte buna iar rezultatul obtinut cu Thiem confirma acest fapt. Pronosticul meu la aceasta partida pentru biletul zilei de joi este Peste 20.5 game-uri in meci.

Pronostic John Millman vs John Isner: Peste 20.5 game-uri in meci @ 1.39 la Unibet.

Pronostic mai mare John Millman vs John Isner: Peste 22.5 game-uri in meci @ 1.77 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 11W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – John Millman vs John Isner – Unibet.

John Millman vs John Isner