Ponturi tenis - Joao Souza vs Malek Jaziri - Winston-Salem


Ponturi tenis – Joao Souza vs Malek Jaziri – Winston-Salem

Primul tur al turneului american de la Winston-Salem ne aduce luni 24 august duelul, Joao Souza vs Malek Jaziri.

Joao Souza este un tenismen brazilian in varsta de 27 ani a carui suprafata preferata este zgura iar stilul sau de joc este facut pentru acest tip de suprafata. Desi masoara aproximativ 195 de cm inaltime, sportivul din Brazilia nu exceleaza la capitolul serviciu. Punctul forte al lui Souza in joc este jocul de pe fundul terenului iar lovitura de baza este forehand-ul. Acesta nu a reusit inca sa-si treaca vreun titlu in palmares desi a ajuns la 27 de ani. In 2015, Joao Souza a reusit putine performante notabile printre care un sfert de finala la Rio de Janeiro si o semifinala la Sao Paolo, ambele in turnee disputate pe zgura. In rest brazilianul a fost eliminat inca din primele tururi la turneele importante sau chiar in calificari. Inaintea acestui turneu de hard Joao Souza a participat la Kitzbuhel in Austria unde era eliminat de catre Andreas Haider-Maurer inca din primul tur. Cea mai buna clasare a sportivului brazilian este pozitia 69 atinsa chiar anul acesta.
Joao Souza vs Malek Jaziri

Adversarul brazilianului este Malek Jaziri, un tenismen foarte tehnic si talentat dar totodata capricios. Nascut la Bizerte in Tunisia, Jaziri a ajuns la varsta de 31 de ani si la fel ca adversarul sau de luni, nici el nu a cucerit vreun titlu in cariera. Spre deosebire de brazilian, Malek Jaziri prefera suprafetele rapide, suprafata sa favorita fiind hard-ul iar lovitura sa de baza este forehand-ul. Jaziri poate urca cu usurinta la fileu deoarece are un joc de dublu destul de bun, in cariera sa disputand multe astfel de partide. Datorita capacitatii sale foarte bun de joc pe hard, US Open a devenit turneul sau favorit. In 2015, Malek traverseaza o perioada slaba iar cea mai buna performanta reusita de acesta este un sfert de finala la Bogota si un sfert de finala la Aptos saptamana trecuta intr-un turneu Challenger. Cea mai buna clasare a tunisianului este pozitia 65 atinsa chiar anul acesta, intre timp Jaziri coborand in clasament datorita formei slabe pana pe pozitia 89.

In intalnirile directe conduce brazilianul Joao Souza cu scorul de 2-0. Ultima victorie a acestuia a venit surprinzator, anul acesta la Doha pe hard cand Souza se impunea cu 2-1 la seturi. Chiar daca Jaziri are un an slab iar Souza conduce cu 2-0 la partidele directe, consider ca tunisianul porneste ca favorit clar, acesta avand de partea sa si avantajul ritmului competitional in timp ce brazilianul vine dupa o pauza de aproximativ 2 luni. Daca Jaziri va reusi sa-si faca jocul acesta va castiga insa nu cred ca il asteapta o partida usoara. Asadar pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Malek Jaziri castiga. Un alt pronostic cu sanse bune de reusita este Peste 21.5 game-uri in meci.

Pronostic Joao Souza vs Malek Jaziri: Malek Jaziri castiga @ 1.42 la Unibet.

Pronostic mai mare Joao Souza vs Malek Jaziri: Peste 21.5 game-uri in meci @ 1.75 la Unibet.

Oferta pariuri online – Joao Souza vs Malek Jaziri – UNIBET

Joao Souza vs Malek Jaziri

Statistica Stefan in luna august: 33 W – 14 L.