Meciul zilei - Jeremy Chardy - Del Potro - Raul Dezmirean


Del Potro are sanse mari la calificare

De la ora 03:00, Jeremy Chardy si Del Potro se intalnesc in primul tur la Delray Beach.

Chardy J.Jeremy Chardy este pe locul 96 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 25 ATP in 2013. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Are ca suprafata favorita hard-ul indoor, iar lovitura de baza este serviciul. A castigat in cariera un singur titlu ATP, in 2009 la Stuttgart (Outdoor/Clay), iar pe langa aceasta performanta mai are o finala pierduta la Johannesburg (Outdoor/Hard). In acest an nu are performante foarte bune deoarece a pierdut in primul tur la Australian Open cu Tennys Sandgren  (4-6 6-7 2-6). La Montpellier a castigat in primul tur cu Tsitsipas ( 4-6 7-5 7-5 ), urmand sa fie invins in turul 2 de Rublev scor 2-0. Pe continentul American a ajuns in turul 2 la New York, invingandu-l in primul tur pe Travaglia, dar pierzand rusinos in urmatorul tur in fata lui Menendez Maceiras. In ultimul meci cu spaniolul Maceiras, a castigat doar 7 din 21 mingi pe serviciul 2.

Del Potro J.Juan Martin Del Potro este pe locul 10 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 4 ATP in anul 2010. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 20 titluri ATP, iar pe langa aceasta performanta are alte 10 finale pierdute. Ultimele 2 turnee ATP castigate sunt la Stockholm pe hard indoor. A inceput promitator anul 2018, cu finala la Auckland, pierduta in fata lui Bautista Agut scor 1-2. In drumul catre finala, Del Potro nu a pierdut set impotriva lui Shapovalov, Khachanov si Ferrer. La Australian Open a ajuns in turul 3, dupa ce i-a invins pe Tiafoe si Khachanov. Intr-un final a pierdut in fata lui Berdych (3-6 3-6 2-6).

Consider ca vom avea un meci condus de argentinianul Juan Martin Del Potro. Jeremy Chardy nu mai este jucatorul care incanta prin evolutiile lui de acum cativa ani. Este foarte lent, pare nepasator si se enerveaza tot mai mult, drept urmare cred ca scorul corect pe Del Potro este cel mai bun pronostic pentru acest meci. Trebuie mentionat faptul ca Del Potro are semifinala de aparat la acest turneu si motivatia este mult mai mare pentru apararea punctelor din clasament.

Pronostic Jeremy Chardy – Del Potro: Scor corect 0-2

Cota 1.60 la Unibet

Articol scris de Raul Dezmirean: 1W – 0L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Jeremy Chardy – Del Potro