Ponturi Tenis - Jared Donaldson - Feliciano Lopez - Miami


Serviciul lui Feliciano Lopez este in scadere

Jared Donaldson si Feliciano Lopez se intalnesc pentru a 2-a oara in cariera, dar de aceasta data la turneul Miami Open.

Donaldson J.Jared Donaldson ocupa in acest moment locul 49 ATP, iar aceasta este cea mai buna clasare din cariera. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar lovitura principala este forehandul in lung de linie. Chiar daca este un sportiv American, el obisnuieste sa se antreneze la Buenos Aires. Pana in acest moment nu are nici o finala ATP. In 2018 nu are rezultate bune pe continentul Australian, dar a reusit sa faca o semifinala pe suprafata de la Acapulco, acolo unde i-a invins pe Basilashvili, Ebden si Feliciano Lopez, adversarul sau din acest meci. La Indian Wells si Irving a pierdut in turul 2. In primul tur la Miami, Donaldson a castigat in 2 seturi meciul cu Baghdatis, iar pe durata intregului meci nu si-a pierdut serviciul deloc. De asemenea procentajul lui la mingile castigatoare pe primul serviciu a fost de 80%.

Lopez F.Feliciano Lopez ocupa pozitia 32 ATP, iar cea mai buna clasare a fost 12 ATP in 2015. Este un jucator stangaci si loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 6 titluri ATP si a pierdut alte 11 finale. Ultimul titlu castigat a fost pe iarba de la Londra in 2017. In 2018 are doar un tur 2 la Doha si sferturi de finala la Sydney. La turneul Australian Open a pierdut in primul tur cu Sam Querrey scor 1-3. La Acapulco a pierdut in turul 3 impotriva lui Jared Donaldson (3-6 1-6). La Indian Wells a reusit sa castige cu Ernesto Escobeto si Jack Sock, astfel a ajuns sa joace optimi de finala la varsta de 36 ani. Impotriva lui Querrey a pierdut fara drept de apel cu 0-2. Lopez nu mai are acelasi nivel ridicat la retur, iar serviciul incepe sa ii joace feste.

Jared Donaldson – Feliciano Lopez: Head-to-Head

02.03.18 ACA Lopez F. (Esp) Donaldson J. (Usa) 0 : 2

 

Jared Donaldson – Feliciano Lopez: Concluzie

In meciul de la Acapulco dintre cei doi, Jared Donaldson a dominat cap-coada meciul si a reusit sa castige (6-1 6-3). Consider ca vom avea un meci controlat din nou de Donaldson, deoarece reuseste sa-si revina si sa loveasca destul de multe mingi castigatoare. Lopez nu mai prea face fata la 36 ani si serviciul a inceput sa ii joace feste, drept urmare il vad favorit cert pe Jared Donaldson.

 

Pronostic: Victorie Donaldson

Cota 1.60 la Unibet

Cote online pentru meciul Jared Donaldson – Feliciano Lopez