Ponturi Tenis - Jan-Lennard Struff - Alex De Minaur - Indian Wells


Alex De Minaur face un sezon bun

Cu incepere de la ora 23:00, Struff si Alex De Minaur se intalnesc in primul tur de la Indian Wells.

Struff J-L.Jan-Lennard Struff este un jucator german in varsta de 27 ani, care ocupa pozitia 56 ATP. Cea mai buna clasare a fost 44 ATP in anul 2017. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este zgura, iar lovitura este backhandul. Nu are nici un titlu ATP in cariera. Germanul are doar 3 victorii in acest an, iar 2 dintre ele sunt impotriv unor jucatori foarte slabi, care nu pot prinde nici macar calificarile unui turneu ATP. A pierdut in turul 2 la Doha, Australian Open si Dubai. De asemenea a pierdut in turul 1 la Sydney si Rotterdam. Nu este intr-o perioada buna, iar australianul poate profita de acest lucru.

De Minaur A.Alex De Minaur este un australian in varsta de 19 ani care reuseste sa puna probleme foarte mari oricarui jucator din circuit. Ocupa in acest moment pozitia 141 ATP, dar cu siguranta acesta va intra in top 100 curand. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini si adora suprafata dura. Are o finala ATP pierduta la Sydney la inceputul acestui an. In 2018 rezultatele lui de pe continentul australian sunt foarte bune, drept urmare moralul pe care tanarul Alex il are este foarte ridicat. A ajuns in semifinale la Brisbane dupa ce i-a invins pe Steve Johnson Milos Raonic si Michael Mmoh, dar a pierdut impotriva lui Harrison in 3 seturi. In drumul catre finala de la Sydney i-a eliminat pe Verdasco, Dzumhur, Lopez si Benoit Paire, dar a pierdut tot in 3 seturi cu Medvedev. Ultimele 2 infrangeri sunt la Australian Open 1-3 cu Berdych si Davis Cup impotriva lui Alexander Zverev scor 2-3.

Jan-Lennard Struff – Alex De Minaur: Concluzie

Consider ca Alex De Minaur trebuia sa porneasca ca favorit, deoarece este un jucator care alearga dupa fiecare minge, reuseste sa trimita lovituri castigatoare si are un serviciu bun, drept urmare consider ca putem profita de pronosticul ales. Forma buna din acest an recomanda un pariu pe Alex, deoarece a reusit sa puna probleme, ba chiar sa invinga jucatori cu foarte multa exprienta in circuit.

Pronostic Struff – Alex De Minaur: De Minaur castiga cel putin un set

Cota 1.45 la Unibet

Cote online pentru meciul Jan-Lennard Struff – Alex De Minaur