Ponturi tenis Jack Sock vs Lukas Rosol - Australian Open


Ponturi tenis Jack Sock vs Lukas Rosol – Australian Open

Jack Sock vs Lukas Rosol

Americanul Jack Sock il intalneste joi dimineata de la ora 06:30 pe cehul Lukas Rosol, meci din turul secund al Australian Open.

Jack este un tanar jucator american in varsta de 23 de ani, masoara 1.91 metri si este clasat pe pozitia 22 ATP. Acesta a eliminat in primul tur de la Melbourne un alt jucator de perspectiva din Statele United, Taylor Fritz, jucator pe care Jack a reusit sa il invinga abia in set decisiv. Inaintea acestui turneu, Sock a reusit sa ajunga pana in ultima faza a turneului de la Auckland, acolo un s-a retras la scorul de 6-1 1-0 pentru Bautista. La acel turneu a reusit sa treaca in semifinale de David Ferrer in fata caruia Sock a practicat un tenis foarte solid, mai precis in ultimele doua seturi, deoarece primul a fost castigat de spaniol la 3, iar urmatoarele doua nu a mai cedat decat 3 game-uri.

Lukas Rosol este un jucator ceh in varsta de 30 de ani, clasat pe pozitia 51 ATP. La acest turneu, Lukas a trecut in primul tur de asiaticul Daniel Taro, jucator pe care Rosol l-a invins greu dupa ce a fost nevoit sa joace 5 seturi. Acesta are in prezent 4 participari la Australian Open, iar cea mai buna performanta la acest turneu a fost, la fel ca la aceasta editie, accederea in turul secund. Inaintea acestui turneu, Rosol a participat, la fel ca adversarul sau, la turneul de la Auckland, acolo unde a fost eliminat de David Ferrer in minim de seturi.

Cei doi nu au la activ meciuri directe, deci nu ne putem face o idee clara despre cum ar putea arata o confruntare intre cei doi. Sock este favoritul caselor de pariuri, americanul fiind cotat cu 1.45 la victorie. Acest meci ar putea sa fie decis in 4-5 seturi, ambii fiind jucatori inconstanti care oricand pot reusi meciuri remarcabile, dar si performante extrem de slabe.

Pronostic Jack Sock vs Lukas Rosol: Peste 3,5 seturi, la o cota de 1,50 la Unibet

Pronostic cota mare Jack Sock vs Lukas Rosol: scor corect 3-1, la o cota de 4,20 la Unibet

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Jack Sock vs Lukas Rosol

SockUnibet