Ponturi Tenis Jack Sock - Smith - Delray Beach


Jack Sock trebuie sa isi apere  punctele castigate anul trecut

Cu incepere de la ora 03:00, avem ultimul meci al zilei de la Delray Beach (622,675 $, hard, men). 

Jack Sock este pe locul 8 ATP iar aceasta este cea mai buna pozitie pe care s-a clasat. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Are ca suprafata favorita clay si hard iar lovitura principala forehand. In cariera a castigat 4 titluri ATP, Houston, Auckland, Delray Beach (2017) si Paris. In 2017 a castigat turneul de la Delray Beach, drept urmare vine la acest turneu cu gandul sa isi apere punctele puse in joc. Anul 2018 este dezastruos pentru Sock, deoarece a castigat doar 1 meci in aproape 3 luni. A castigat la Cupa Hopman cu Khachanov scor 2-1, dar apoi a fost invins de Sugita si Federer. La Auckland a pierdut cu Gojowczyk (3-6 3-6). La turneul Australian Open a pierdut din nou cu Sugita ( 6-1 7-6 5-7 6-3 ). In meciul de la Australian Open problema a fost la retur, deoarece a avut un procentaj de 25% mingi returnate pe primul serviciu, unul foarte mic avand in vedere serviciul slab a lui Sugita. De asemenea pe serviciul doi, a castigat doar 32% din mingile returnate, drept urmare a pierdut foarte usor.

John Patrik Smith este pe locul 225 ATP iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 108 ATP in anul 2015. Ii place foarte mult sa joace pe suprafetele rapide si considera ca „arma principala” este serviciul. Nu are nici o finala de ATP jucata in cariera. A inceput foarte bine anul 2018, cu calificare pe tabloul principal la Brisbane. La turneul Australian Open a pierdut in ultimul tur al calificarilor cu Kevin King din USA. La Sofia a pierdut in primul tur cu Florian Mayer, scor ( 6-7 6-7). Acum la Delray Beach a castigat in calificari cu Escobedo si Norrie. In meciul cu Norrie si-a pierdut de 3 ori serviciul si a oferit alte mingi de break in alte game-uri.

Cu siguranta Sock isi doreste victoria, avand in vedere ca are foarte multe puncte de aparat pentru clasamentul lui. Forma de moment nu recomanda un pariu pe el, decat pe game-uri sau o surpriza din partea lui Smith. De asemenea Smith este acomodat cu suprafata de la Delray Beach, deoarece a jucat 2 meciuri pana acum si cred ca acest lucru poate echilibra balanta dintre valoare si forma de moment.

Pronostic Jack Sock – Smith: Peste 21.5 game-uri

Cota 1.82 la Unibet

Articol scris de Raul Dezmirean: 1W – 0L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Jack Sock – Smith