Ponturi tenis J.Marray/A.Qureshi vs J.Murray/B.Soares – Australian Open


Ponturi tenis J.Marray/A.Qureshi vs J.Murray/B.Soares – Australian Open

J.Marray/A.Qureshi vs J.Murray/B.Soares

Marray si Qureshi ii intalnesc in primul tur al probei de dublu de la Australian Open pe Jamie Murray si Bruno Soares, doi jucatori care la inceputul acestui sezon s-au despartit de partenerii din ultimul an. Partida va avea loc joi dimineata de la ora 03:30.

Jonathan Marray, clasat pe pozitia 72 ATP in proba de dublu, este un jucator britanic, in varsta de 34 de ani, masoara 1.83 si foloseste reverul cu o singura mana. Partenerul sau, nascut in Pakistan, Aisam este clasat pe pozitia 37 ATP in proba de dublu, iar la cei 35 de ani ai sai, se poate spune ca are o mare experienta in proba de dublu, avand in vedere ca este profesionist din anul 1998. Cei doi au participat in acest an la turneul de la Auckland, acolo unde au fost eliminati de Butorac si Lipsky in set decisiv cu 13-11.

Jamie Murray a castigat in finalul anului trecut, alaturi de fratele sau Andy, Cupa Davis dupa ce au castigat finala impotriva reprezentativei belgiene. Bruno Soares si-a incheiat parteneriatul cu Alexander Peya, surse din apropierea celor doi dezvaluind ca acestia au inceput sa nu se mai suporte unul pe celalalt si avand de multe ori neintelegeri in timpul meciurilor. Cei doi au inceput foarte bine anul 2016, castigand finala probei de dublu de la Sydney, ultim act in care au invins cuplul format din Rohan Bopanna si Florin Mergea in minim de seturi.

Pe teren se vor afla 4 jucatori foarte experimentati in proba de dublu, Marray si Qureshi avand succes in trecut, insa in prezent, Murray si Soares sunt cei care au prima sansa. Ar fi de asteptat ca Jamie si Bruno sa incheie aceasta partida in minim de seturi, cu toate ca, la fel ca in randurile scrise mai sus, adversarii sunt doi jucatori trecuti de 30 de ani si cu foarte multa experienta in proba de dublu. Echipa formata din cei doi a aratat foarte multa chimie din momentul in care au castigat un turneu la doar cateva zile dupa ce si-au inceput parteneriatul, turneu la care au participat cateva dintre cele mai bune echipe ale circuitului ATP.

Pronostic Marray/Qureshi vs Murray/Soares: primul set Murray/Soares, la o cota de 1.31 la SuperBet

Pronostic cota mare Marray/Qureshi vs Murray/Soares: scor corect 2-0 Murray/Soares, la o cota de 1.60 la SuperBet

Statistica luna ianuarie: 31W-2D-13L