Ponturi Tenis Isner - Sela - Toronto (CAN)


Ponturi Tenis Isner – Sela – Toronto (CAN)

Isner - SelaSursa foto: atpworldtour.com

Astazi, de la ora 21:30, avem un meci interesant in prima runda de la Toronto (CAN), Isner – Sela. Americanul este favorit clar, iar eu voi merge pe mana lui pentru biletul zilei.

Isner se afla pe locul 16 in clasamentul ATP, dar nu stiu daca „yankeul” poate forta din nou top 10 in acest sezon. Asta deoarece 2016 a fost o stagiune cu o mare problema pentru John – tiebreak-urile. Pentru un om cu un asa serviciu si o dreapta naprasnica, acest aspect negativ este surprinzator. Chiar si la ultimul turneu, cel de la Washington (SUA), Isner a parasit competitia inca din „sferturi”, invins fiind de compatrotul Johnson, in urma a doua tiebreak-uri.

Cu 10 titluri in cariera, John a fost departe de inca un titlu in 2016. Semifinala la Houston (SUA) sau optimi de finala la Australian Open si Roland Garros au fost cele mai bune rezultate. Se pare ca varsta, 31 de ani, incepe sa-si puna putin amprenta asupra jocului practicat de John.

Sela este un alt veteran al circuitului. Jucatorul israelian in varsta tot de 31 de ani este clasat pe locul 60 in clasamentul baietilor. Un jucator scund, de travaliu, cu un joc ceva mai clasic (vintage), Dudi a prins si locul 29 la un moment dat, in 2009. De atunci au urmat mai multe caderi, dar si reveniri. Momentan, se mentine destul de bine. Are cateva faze finale prin niste challengeruri, inclusiv o semifinala acasa, la Raamana (ISR). De la turneele importante, putem selecta un sfert de finala la Nottingham.

La Washington, Dudi a fost scos inca din primul tur de un alt american, Fritz, scor 4-6, 3-6. Chiar daca prefera suprafetele rapide, lui Sela ii va fi destul de greu sa faca ceva in circuitul american daca intalneste astfel de adversari, puternici la serviciu si la care pun presiune inca de la primele lovituri.

H2H, John conduce cu 3-0, pierzand un singur set. Imi fac putine griji daca se va ajunge in tiebreak, dar Isner are toate armele sa dispuna de Sela. Acesta nu este chiar jucatorul sa-l joace pe backhand pe american, sa-l poata determina sa greseasca.

Pronostic Isner – Sela: Isner 2-0 la seturi, la o cota de 1,46 la Unibet

Articol scris de Paul: 11W – 6L

Oferta pariuri online si cote Isner – Sela

isn