Ponturi Tenis Halep vs Radwanska - Turneul Campioanelor


Ponturi Tenis Halep vs Radwanska – Turneul Campioanelor

Halep vs RadwanskaJoi dimineata, de la ora 09:00, in direct pe DigiSport si DolceSport, Simona Halep isi joaca sansa de a avansa din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, contra polonezei Agnieska Radwanska. Pentru a simplifica si mai mult calculele calificarii, Halep are nevoie de o victorie cu 2-0 la seturi pentru a fi matematic sigura de prezenta in semifinale. Includem aceasta partida pe biletul zilei?

Halep a impresionat in primul ei meci, cu italianca Pennetta, pe care a invins-o de-o maniera categorica, scor 6-0, 6-3, insa n-a mai putut sustine acelasi ritm si-n partida cu Maria Sharapova (RUS). Romanca a pierdut, in doua seturi identice, 4-6, 4-6. Astfel, in intalnirile directe, scorul devine 6-0 pentru rusoaica. Chiar daca in actul second, la 5-1 si serviciul pentru „MaSha”, Simona a dat impresia ca poate intoarce disputa, revenind pana la 4-5, impresia generala este ca s-a temut. Psihic, constanteanca pare sa pice atunci cand joaca cu Sharapova, si evident, nici jocul ei n-are cum sa mearga. Halep a atacat mult prea putin pe mingea a doua a Sharapovei si a stat mult prea departe de linia de fund, lucruri pe care nu le-a facut cu Pennetta, dimpotriva. Insa Simona trebuie sa priveasca inainte, mai exact spre meciul cu Radwanska, o adversara ce a parut, in ultima vreme, sa aiba mult prea putine arme pentru a-i face fata Simonei. Daca cu Sharapova, Halep a avut 29% puncta castigate pe serviciul doi al rusoaice, cu poloneza lucrurile vor sta altfel. Ma astept ca Simona sa revina la jocul obisnuit si sa impinga in fata, cautand liniile.

Radwanska a suferit pana acum doua infrangeri la Singapore. Cu Maria Sharapova, scor 6-4. 3-6. 4-6. si cu Flavia Pennetta, scor 6-7(5), 4-6. Agnieska a pus probleme ambelor adversare, insa acestea au stiut sa profite de serviciul moale al polonezei. De altfel, acesta a fost mereu punctul slab al Agnieskai. Cu un joc bazat mai mult pe greseala adversarei, Radwanska a pierdut in fata a doua jucatoare ofensive, iar in meciul cu Simona ma astept sa se intample acelasi lucru. Oare va putea sa schimbe poloneza tactica si sa fie ea cea care ataca? Putin probabil, chiar daca, pentru a merge mai departe, are nevoie de o victorie in doua seturi. Si aceasta nu e singura conditie. Poloneza mai sta si la mana Sharapovei, cea care ar trebui sa nu piarda set in fata Pennettei.

H2H, este echilibru, 4-4. Ultima disputa a avut loc, anul acesta, la Masterul Canadian, atunci cand romanca noastra a reusit sa revina sensational dupa ce a pierdut primul set la 0, castigandu-le pe urmatoarele la 3 si la 1. Simona este la mana ei si sigur nu va ezita sa fructifice aceasta sansa, pentru ca sigur, in sinea ei, deja viseaza la o revansa cu Maria, in care trebuie neaparat sa schimbe tactica.

Pronostic Halep vs Radwanska: Halep castiga, la o cota de 1,56 la Unibet

Pronostic cota mare Halep vs Radwanska: Halep 2-0, la o cota de 2,43 la Unibet

Articol scris de Paul: 30W – 21L

Oferta pariuri online si cote Halep vs Radwanska

12179751_798840356891620_1220061164_n