Ponturi Tenis Halep - Dolehide - Indian Wells (SUA)


Misiune facila pentru Simona

In aceasta noapte, undeva in jur de ora 01:00, avem partida Halep – Dolehide, din turul III de la Indian Wells. In mod normal, romanca n-ar trebui sa aiba nicio problema in fata unei adversare ce nici nu stie cum arata prima suta mondiala.

Halep

Cota 1.05

Dolehide

Cota 9.50

Halep a revenit pe primul loc in clasamentul fetelor. A castigat titlul la Shenzhen (CHI), iar la Melbourne a facut finala, desi s-a accidentat la glezna devreme in competitie. Aceasta lovitura s-a resimtit si la Doha unde Simona, desi a ajuns in semifinale, a fost nevoita sa declare forfait inainte de penultimul act.

N-a avut mari emotii in primul tur, 6-4, 6-4 contra Krystinei Pliskova (CZE). Cehoaica a condus cu 3-1 in primul act si a egalat la 3, de la 0-3, in setul secund, insa Simona n-a dat nicio clipa impresia ca n-ar fi la carma partidei.

Dolehide este o americanca in varsta de 19 ani ce iese in evidenta prin bustul sau impresionant, dar si prin kilogramele in plus pe care le are. Se afla momentan pe locul 165 WTA si se bazeaza foarte mult pe serviciu si pe un forehand extrem de puternic.

Dupa ce a esuat in calificari la Brisbane, Australian Open si Newport Beach, Caroline a jucat doua turnee ITF inainte de-a ajunge la Indian Wells. La challenger, a ajuns in „sferturi”, si spera sa repete macar aceasta performanta acum. Beneficiind de un wildcard, Dolehide a trecut de Rogers (SUA), scor 3-6, 7-6, 6-3, si de Cibulkova (SVK), scor 5-7, 6-3, 6-4.

Ne uimeste puterea de revenire pe care o are tanara din State, mai ales ca a dat peste doua adversare experimentate. Dar despre Cibulkova putem sa spunem orice, numai ca era in forma nu. Halep s-a descurcat deja cu o sportiva care da in ele tare, si anume Pliskova, deci nu cred ca se va incurca de un no-name precum Dolehide. Mai ales ca Simona sigor o va alerga dreapta-stanga pe adversara.

Pronostic Halep – Dolehide: sub 19,5 gameuri

Cota 1.44 la Betano

Articol scris de Paul: 21W – 9L

Oferta pariuri online si cote Halep – Dolehide