Ponturi Tenis Haddad Maia - Watson - Miami (SUA)


Calitatea lui Watson a scazut considerabil

Daca pariem pe primul tur de la Miami, pe tabloul fetelor, nu trebuie sa ratam partida Haddad Maia – Watson. Jucatoarea sud-americanca are toate armele necesare sa-i puna probleme lui Heather, o tenismena de dispozitie.

Haddad Maia

Cota 1.80

Watson

Cota 1.97

Haddad Maia este o brazilianca in varsta de 21 de ani. Sud-americanca nascuta in San Paolo se afla pe locul 64 WTA si este o stangace care se descurca acceptabil si pe hard, nu doar pe zgura. Anul trecut, are un titlu ITF la Cagnes-Sur-Mer (FRA), dar si sferturi de finala la Praga sau semifinale la Bol (CRO).

Rezultatele din 2018 nu sunt exceptionale, poate nici chiar acceptabile – infrangeri in primul tur la Auckland si Indian Wells, si tur doi la Hobart, Australian Open si Acapulco.

Watson se misca atat de bine in urma cu doi-trei ani, insa ceva clar s-a intamplat cu britanica de 25 de ani. Se afla pe locul 70, nu departe de perioada „de glorie”, dar jocul nu mai convinge. In 2017 are o semifinala la Eastbourne (GBR), pe iarba, si cam atat.

A jucat in calificari atat la Brisbane, cat si la Hobart. Daca la prima competitie n-a depasit turul secund, la al doilea turneu Heather a ajuns chiar in semifinale, unde a pierdut cu Mertens, in trei seturi. Atunci de ce vorbim despre o forma proasta? Ei bine, Watson a cedat urmatoarele patru partide, la Australian Opne, St Petersburg, Acapulco si Indian Wells.

Forma groaznica pentru Watson, care la Indian Wells a fost batuta de o Azarenka ce clar nu este concentrata 100% la ce are de facut pe teren. In plus, era prima partida a jucatoarei din Belarus de la Wimbledon 2017. Haddad Maia nu este o jucatoare de mare talent, dar poate sa fie periculoasa pentru o Watson complet debusolata. Brazilianca serveste bine, iar acest aspect s-ar putea s-o incomodeze teribil pe Heather, o tenismena de moral la retur, care ataca inca de la prima minge.

Pronostic Haddad Maia – Watson: Haddad Maia + 1,5 gameuri

Cota 1.65 la Betano

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Haddad Maia – Watson