Ponturi tenis Grigor Dimitrov vs Marco Trungelliti – Australian Open


Ponturi tenis Grigor Dimitrov vs Marco Trungelliti – Australian Open

Grigor Dimitrov vs Marco Trungelliti

Bulgarul Grigor Dimitrov il va infrunta in turul secund de la Australian Open pe argentinianul Marco Trungelliti, jucator venit din calificari. Partida va avea loc miercuri dimineata, nu inainte de ora  05:30

„Grija” sau „baby Federer”, asa cum mai este alintat bulgarul, a trecut in primul tur de la Melbourne de italianul Paolo Lorenzi pe care l-a eliminat in minim de seturi, 6-3 7-6 6-3, iar in turul urmator are un adversar venit din calificari, un oponent pe care nu l-a mai intalnit pana acum in meci direct. Bulgarul, cap de serie numarul 27, a fost eliminat in sferturile de finala de la Brisbane de catre Roger Federer, meci in care Dimitrov l-a impins pe elvetian pana in setul decisiv. Dupa acel turneu, Grigor a ajuns pana in finala turneului de la Sydney acolo unde a fost eliminat de sarbul Viktor Troicki.

Marco este un jucator argentinian clasat pe pozitia 210 ATP, in varsta de 25 de ani, masoara 1.78 si a devenit profesionist in 2008. Acesta insa nu a jucat prea mult in turneele importante ATP, el fiind mai mult un jucator de zgura care participa aproape exclusiv in turnee Challenger. La aceasta editie de Australian Open a reusit insa sa treaca de calificari, iar in prima runda de pe tabloul principal l-a invins pe Kovalik in minim de seturi. Este prima sa prezenta pe tabloul principal de la Melbourne si cu siguranta vrea sa lase o figura cat mai frumoasa.

Trungelliti este un jucator extrem de talentat, desi masoara doar 1.78, are o eficienta destul de buna la primul serviciu, iar in schimburile de mingi loveste aspru, fiind un jucator care prefera schimburile mai scurte. Totusi, Dimitrov este un jucator mult mai experimentat decat adversarul sau din aceasta partida, iar daca isi doreste sa aiba un parcurs cat mai bun la Melbourne, nu ar trebui sa se complice in astfel de meciuri, mai ales ca temperatura in Australia este destul de ridicata, iar cei care nu inchid rapid meciurile pe care le disputa ar putea avea de suferit in urmatoarele runde.

Pronostic Grigor Dimitrov vs Marco Trungelliti: scor corect 3-0, la o cota de 1.41 la NetBet

Pronostic cota mare Grigor Dimitrov vs Marco Trungelliti: sub 28,5 gameuri, la o cota de 1,86 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 29W-2D-10L

Oferta pariuri online si cote Grigor Dimitrov vs Marco Trungelliti:

DimitrovNetBEt