Ponturi tenis - Gilles Simon vs Tomas Berdych - Shanghai


Ponturi tenis – Gilles Simon vs Tomas Berdych – Shanghai

Turul al-3lea al turneului de la Shanghai ne propune joi 15 octombrie duelul, Gilles Simon vs Tomas Berdych, care va incepe de la ora 15:00.

Francezul Gilles Simon, unul dintre cei mai constanti tenismeni din circuit ocupa in acest moment pozitia a-14a in clasamentul mondial. Tenismenul ajuns la 30 de ani a ajuns in turul al-3lea dupa ce a reusit sa treaca pe rand de Nikoloz Basilashvili si Leonardo Mayer. Jocul francezului nu a aratat foarte bine iar ca dovada stau seturile pierdute in fiecare duel. Statistica lui Simon indica pentru acest an 41 de victorii si 21 de infrangeri. Cele mai bune rezultate obtinute in 2015 de Simon sunt sferturi de finala la Bucuresti, Nottingham, sau Tokyo, semifinala la Wimbledon si finala la Metz in tara sa natala. Cea mai buna clasare din cariera lui Gilles Simon este pozitia a-6a reusita in anul 2009 iar suprafetele sale preferate sunt cele rapide. Jocul lui Simon se bazeaza pe o defensiva foarte buna si lovituri adanci din spatele liniei de fund dar si pe calitatea sa de a rezista in schimburile lungi.

Gilles Simon vs Tomas Berdych

Adversarul francezului in duelul de joi este tenismenul ceh, Tomas Berdych. Sportivul ceh a ajuns la 30 de ani si este un alt exemplu in ceea ce priveste pregatirea fizica si mentala si constanta in joc. Tomas Berdych ocupa in acest moment pozitia a-5a in lume si se pregateste pentru Turneul Campionilor. Circuitul asiatic i-a adus cehului un titlu cucerit la Shenzen dupa o finala cu Garcia Lopez, cel de-al 11 din cariera sa si primul de anul asta. Statistica totala a anului 2015 indica pentru Berdych 50 de victorii si 17 infrangeri, un an extraordinar pentru el. In turul secund de la Shanghai, Tomas a trecut de Jack Sock la capatul unui meci de 3 seturi destul de dificil. Cehul prefera sa evolueze pe suprafetele rapide pe care isi poate pune in valoare serviciul foarte bun si variat, forehand-ul puternic executat atat in lung de linie cat si in cross dar si backhand-ul foarte solid executat cu doua maini. Berdych si-a schimbat stilul de joc devenind mult mai agresiv iar aceasta schimbare pare sa-i fi priit acestuia iar ca dovada stau rezultatele foarte bune din 2015.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum de 11 ori iar Gilles Simon conduce in aceasta statistica cu scorul de 7-4. Ultimul duel direct a avut loc anul acesta la Wimbledon cand Simon a reusit sa-l elimine pe Berdych cu un surprinzator 3-0 la seturi. Gilles Simon a avut un inceput ezitant la Shanghai pierzand seturi cu Basilashvili si Mayer insa acesta poate oricand sa-si creasca nivelul jocului si sa invinga joi. Berdych are un an 2015 foarte bun si vine dupa victoria de la Shenzen care ar trebui sa-i ofere un moral foarte bun. Dupa parerea mea aceasta partida este deschisa oricarui rezultat insa il vad pe Gilles Simon in stare sa puna probleme serioase in acest duel. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Gilles Simon +1.5 seturi.

Pronostic Gilles Simon vs Tomas Berdych: Gilles Simon +1.5 seturi handicap @ 1.51 la Unibet.

Pronostic mai mare Gilles Simon vs Tomas Berdych: Tomas Berdych castiga 2-1 @ 4.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 20W – 10L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Gilles Simon vs Tomas Berdych – Unibet.

Gilles Simon vs Tomas Berdych