Ponturi tenis - Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili - Shanghai


Ponturi tenis – Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili – Shanghai

Turul intai al turneului de la Shanghai ne propune marti 13 octombrie duelul, Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili, care va incepe de la ora 13:00.

Francezul Gilles Simon ocupa in acest moment pozitia a-14a in clasamentul mondial si ramane unul dintre cei mai constanti tenismeni din circuit. Sportivul nascut la Nice a ajuns la 30 de ani iar in acest an a disputat 60 de partide reusind sa castige 39 dintre acestea. Cele mai bune rezultate ale lui Gilles Simon in acest an au venit hard indoor. Tenismenul din hexagon a reusit sa se impuna la Marseille si a mai atins o finala la Metz in urma cu doua saptamani fiind infrant de Jo-Wilfried Tsonga. Simon a mai reusit in 2015 un sfert de finala la Wimbledon si o semifinala la Queen’s. Ultimul turneu la care a participat sportivul francez este cel de la Tokyo unde a fost infrant de Gilles Muller in sferturile de finala. Cea mai buna clasare din cariera lui Simon este pozitia a-6a atinsa in 2009 iar acesta detine in palmares 12 titluri la simplu. Francezul prefera sa evolueze pe suprafetele rapide iar principalul sau atu este jocul din spatele terenului.

Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili

Adversarul francezului in disputa de marti este un tenismen georgian, Nikoloz Basilashvili. In varsta de 23 de ani, Basilashvili ocupa in acest moment pozitia 93 in clasamentul mondial iar pentru a accede pe tabloul principal de la Shanghai, acesta a fost nevoit sa dispute doua partide in calificari. Nikoloz a trecut pe rand de Shuichi Sekiguchi si Austin Krajicek fara sa piarda vreun set. Statistica georgianului indica in acest an 34 de victorii si 20 de infrangeri iar cele mai bune performante ale acestuia sunt doua turnee Challenger castigate si un tur 3 reusit surprinzator la Wimbledon. Ultimul turneu la care a participat tenismenul de 23 de ani este cel de la Tokyo unde a fost invins de Matheu Ebden. Cea mai buna clasare a lui Basilashvili este pozitia 90 atinsa chiar anul acesta iar lovitura sa de baza este forehand-ul. Suprafata pe care prefera sa evolueze georgianul este zgura.

Cei doi tenismeni se vor intalni marti pentru prima oara in circuitul ATP. Gilles Simon continua sa impresioneze prin constanta sa reusind ani buni la rand sa se pastreze in top 20 ATP. De partea cealalta, Nikoloz Basilashvili este un tenismen in ascensiune dar care nu a reusit inca sa impresioneze in circuitul ATP decat prin victorii episodice precum cea cu Feliciano Lopez de la Wimbledon. Dupa parerea mea, Gilles Simon isi va face jocul obisnuit si se va impune in duelul de marti astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Gilles Simon -4.5 game-uri handicap.

Pronostic Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili: Gilles Simon -4.5 game-uri handicap @ 1.64 la Unibet.

Pronostic mai mare Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili: Sub 20.5 game-uri @ 1.72 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 17W – 5L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili – Unibet.

Gilles Simon vs Nikoloz Basilashvili