Ponturi Tenis - Frances Tiafoe - Del Potro - Delray Beach


Del Potro are meci greu cu Tiafoe

Frances Tiafoe si Juan Martin Del Potro se intalnesc maine pentru a 3-a oara in cadrul unui turneu ATP. 

Frances Tiafoe

Cota 4.10

Del Potro

Cota 1.24

Tiafoe F.Frances Tiafoe este pe locul 91 ATP si cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 60 ATP in anul 2017. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar lovitura principala este forehandul. Nu are nici o finala ATP pana in acest moment, dar cu siguranta va avea pe viitor multe performante de acest gen. La inceputul lui 2018 nu a avut performante foarte bune, deoarece a pierdut in primul tur la Brisbane si Australian Open, la ultimul dintre ele tocmai in fata lui Juan Martin Del Potro cu scorul de 0-3. A urmat challengerul de la Newport unde a pierdut tot in primul tur, dar nu cred ca l-a interesat foarte mult acel tip de turneu, deoarece a pierdut in fata lui Kecmanovic. De asemenea la Dallas a pierdut in turul 2 impotriva lui McDonald scor 1-2. La New York a facut 3 meciuri bune si a ajuns in sferturi de finala, dar a pierdut in fata lui Kevin Anderson cu 1-2. In primul tur de la Delray Beach, a castigat 2-1 cu Ebden. A reusit sa castige 33 din cele 45 mingi pe primul serviciu, avand si un procentaj la mingile de break castigat 4/6.

Del Potro J.Juan Martin Del Potro ocupa in acest moment lucul 10 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 4 ATP in anul 2010. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 20 titluri ATP, iar pe langa aceasta performanta are alte 10 finale pierdute. Ultimele 2 turnee ATP castigate sunt la Stockholm pe hard indoor. A inceput promitator anul 2018, cu finala la Auckland, pierduta in fata lui Bautista Agut scor 1-2. In drumul catre finala, Del Potro nu a pierdut set impotriva lui Shapovalov, Khachanov si Ferrer. La Australian Open a ajuns in turul 3, dupa ce i-a invins pe Tiafoe si Khachanov. Intr-un final a pierdut in fata lui Berdych (3-6 3-6 2-6). In primul tur la Delray Beach a castigat cu 2-0 impotriva lui Jeremy Chardy, dar serviciul nu a functionat in primul set cum trebuie.

Tiafoe si Del Potro s-au intalnit de 2 ori pana acum, iar de fiecare data a castigat Del Potro. Au avut mereu meciuri stranse si cred ca acesta va fi oglinda celui din Mexic, atunci cand Del Potro a castigat in tiebreakul setului decisiv.

Pronostic Tiafoe – Del Potro: Peste 21.5 game-uri in meci

Cota 1.85 la Unibet

Cote online pentru meciul Frances Tiafoe – Del Potro