Ponturi Tenis Fognini vs Marterer - Munich (GER)


Ponturi Tenis Fognini vs Marterer – Munich (GER)

Fognini vs MartererSursa foto: atpworldtour.com

Astazi, de la ora 16:00 , unul dintre cei mai capriciosi tenismeni va debuta la turneul pe zgura de la Munich contra unui localnic. Fognini vs Marterer este partida ce ne-ar putea interesa daca ne vom face curaj s-o adaugam pe biletul zilei.

Fognini nu prea mai are nevoie de nicio prezentare. Italianul a ajuns la 28 de ani, insa Fabio putea sa faca mult mai multe pana la aceasta varsta. Trebuie sa se multumeasca doar cu trei titluri in cariera, asta din cauza temperamentului sau. Poate sa produca orice lovitura pe teren, dar daca e plictisit, se poate bate singur. Este genul de jucator care-ti da impresia ca face totul din instict si nu depune niciun efort. Momentan se afla pe locul 30, insa in 2014 a ocupat si pozitia a 13-a. Anul acesta a fost destul de modest. Dupa infrangerea din primul tur de la Australian Open, Fognini a disputat doar turnee pe zgura. Nici acestea nu i-au adus mari satisfactii. „Sfertul” de la Barcelona este cea mai buna performanta a sa, fiind infrant de Nadal la turneul din Spania.

Marterer este un neamt in varsta de 20 de ani situat pe locul 285. N-are cine stie ce rezultate, avand cinci turnee ITF in cariera. Nici ca junior n-a fost foarte precoce, avand doar un „sfert” la Wimbledon. Daca anul trecut a inregistrat cateva victorii importante, chiar si pe zgura, contra lui Munoz de la Nava (SPA), Melzer (AUT) sau Cecchinato (ITA), in 2016 a preferat sa joace turnee mai mici. A disputat si calificari la Australian Open, dar a fost infrant in prima runda de Soeda (JPN).

Totul in acest meci va depinde de Fabio. Daca va intra cu chef in meci, atunci va dispune cu 2-0. Cred ca are totusi rezultate mult prea modeste in acest sezon pentru a intra total deconcentrat in aceasta disputa. Are nevoie sa lege cateva victorii, mai ales inainte de turneele importante pe zgura ce vor urma.

Pronostic Fognini vs Marterer: 2-0 Fognini, la o cota de 1,55 la Unibet

Articol scris de Paul: 27W – 19L – 1D

Oferta pariuri online si cote Fognini vs Marterer

fog