Ponturi Tenis - Filip Krajinovic - Gilles Simon - Marseille


Pariem pe nefavorit

Filip Krajinovic si Gilles Simon se intalnesc in cadrul turneului de la Marseille. Acest meci va conta pentru runda a 2-a. Castigatorul acestui meci va juca impotriva lui Herbert sau Pouille.

Filip Krajinovic

Cota 2.12

Gilles Simon

Cota 1.72

Krajinovic F.Filip Krajinovic este pe locul 36 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 33 ATP in anul 2017. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Pana anul trecut avea ca suprafata favorita zgura, dar in ultimul timp a declarat ca va continua sa joace pe hard cat se poate de mult deoarece loviturile si miscarea in teren si-a perfectat-o pentru aceasta suprafata. De asemenea, pe hard indoor in Franta a reusit sa-i invinga in 2017 pe Isner, Mahut, Querrey, Sugita si sa-i ia un set lui Sock in prima lui finala ATP din cariera. In acest an a jucat la Doha, unde a pierdut in primul tur impotriva lui Gojowczyk (4-6 1-6). La Rotterdam a ajuns in turul 2, dupa ce l-a invins pe Auger Aliassime in 3 seturi, a pierdut cu Dimitrov in 2 seturi foarte stranse (6-7 5-7). La Marseille a castigat primul tur impotriva lui Joao Sousa cu 2-1 (3-6 6-4 6-4). In setul 3 diferenta a fost facuta de serviciul foarte bun a lui Krajinovic, care a reusit sa castige 10/12 mingi pe primul serviciu si 10/14 pe serviciul doi.

Simon G.Gilles Simon este pe locul 66 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 6 ATP in anul 2009. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul si considera ca backhandul este lovitura lui principala. A castigat in cariera 13 titluri ATP, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 6 finale. Ultimul titlu castigat este la Pune, la inceputul lui 2018. A inceput foarte bine anul in India, unde a reusit sa invinga jucatoare foarte buni din circuitul ATP. A inceput cu Tennys Sandgren ( 6-4 6-1 ), urmat de Bautista Agut (6-3 7-6). In sferturile de finala a avut un meci usor cu Lara Ojeda (6-2 6-3). In semifinala a pierdut primul set din turneul impotriva lui Marin Cilic, dar la final a reusit sa castige cu 2-1 si sa se califice in finala cu Kevin Anderson pe care a castigat-o (7-6 6-2). La Sydney si Australian Open nu a mai avut rezultate bune, drept urmare ascensiunea lui s-a sfarsit. La acest turneu de la Marseille a castigat ( 7-6 7-6 ) cu Marterer.

Chiar daca Gilles Simon joaca in fata proprilor suporteri, consider ca Krajinovic si-a ridicat nivelul de joc pe hard indoor si poate castiga cel putin un set. Are un serviciu bun, iar daca va prinde o zi buna, cred ca ii poate pune probleme mari lui Gilles Simon.

Pronostic Krajinovic – Gilles Simon: Krajinovic castiga cel putin un set

Cota 1.43 la Unibet

Cote online pentru meciul Filip Krajinovic – Gilles Simon