Ponturi tenis Fernando Verdasco vs Dudi Sela - Australian Open


Ponturi tenis Fernando Verdasco vs Dudi Sela – Australian Open

Fernando Verdasco vs Dudi Sela

Calaul lui Nadal din primul tur de la Melbourne, Fernando Verdasco, il intalneste in turul secund pe israelianul Dudi Sela. Partida va avea loc joi dimineata, nu inainte de ora 05:00.

Fernando Verdasco a reusit sa produca socul din primul tur de la Melbourne, acesta a reusit sa il invinga pe Rafael Nadal, victorie obtinuta in 5 seturi. Dupa ce reusise sa castige primul set, Fernando le-a pierdut pe urmatoarele doua, a revenit si a castigat setul 4, iar in decisiv a reusit o revenire senzationala dupa ce a fost condus cu 2-0 si minge de dublu break de Nadal, Verdasco a reusit sa castige urmatoarele 6 game-uri, adjudecandu-si ultimul act cu 6-2. Aflat la 32 de ani, Nando are la activ 12 participari la Melbourne, cea mai buna performanta fiind realizata in 2009 atunci cand spaniolul a reusit sa ajunga pana in faza semifinalelor, meci in care a fost invins de Nadal in 5 seturi.

Sela este un jucator in varsta de 30 de ani, acesta masoara doar 1.75 metri si este clasat pe pozitia 87 ATP. Dudi are pana in prezent 9 participari la turneul de la Melbourne, insa cea mai bunna performanta a sa a fost accederea in turul 3, in 2009 si 2015. Inaintea acestui turneu, Sela a participat la un turneu challenger, la Canberra, acolo unde a fost eliminat foarte repede de catre columbianul Santiago Giraldo in minim de seturi. La aceasta editie a Australian Open, Sela a trecut in primul tur de neamtul Benjamin Becker, meci finalizat in 4 seturi de catre israelian.

Cu siguranta ca Verdasco a reusit o super performanta in primul tur, victoria sa asupra lui Nadal fiind cea mai importanta surpriza de la acest inceput de turneu alaturi de eliminarea Simonei Halep. Cei doi s-au mai intalnit in 3 randuri, toate cele 3 partide fiind adjudecate de Verdasco in minim de seturi. Nando este favorit si in aceasta confruntare, victoria sa fiind cotata cu doar 1.25. Sela este un jucator decent de hard, insa acest nivel este putin cam mare pentru ceea ce poate el sa arate, israelianul fiind obisnuit mai mult cu turneele mai mici.

Pronostic Fernando Verdasco vs Dudi Sela: Verdasco victorie cu handicap de -1,5 seturi, la o cota de 1,53 la Unibet

Pronostic cota mare Fernando Verdasco vs Dudi Sela: Sub 9,5 game-uri in primul set la o cota de 2.07 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 31W-2D-13L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Fernando Verdasco vs Dudi Sela

Verdascounibet