Ponturi Tenis - Elina Svitolina - Angelique Kerber - Dubai


Svitolina accepta stilul germancei

Cu incepere de la ora 17:00, Svitolina si Kerber se intalnesc pentru a 12-a oara intr-un turneu WTA.

Elina Svitolina

Cota 2.43

Angelique Kerber

Cota 1.56

Svitolina E.Elina Svitolina este pe locul 4 WTA, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 3 WTA la finalul anului 2017. Este o jucatoare din Ucraina, in varsta de 23 ani, care loveste mingea cu mana dreapta si backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 10 titluri WTA, iar ultimul dintre ele este la inceputul lui 2018 la Brisbane, pe continentul Australian. Pe langa aceste performante, a pierdut 2 finale WTA in anul 2016, la New Haven si Zhuhai. In 2018 are o serie de 9 meciuri castigatoare la rand, cu titlu castigat la Brisbane si sferturi de finala la Australian Open. La Doha a pierdut in turul 3 cu Kvitova, dupa ce a invins-o in 2 seturi pe Vondrousova ( 6-2 6-4 ). La acest turneu de la Dubai a castigat primele 2 meciuri cu Qiang Wang ( 6-1 5-7 6-2 ), avand un procentaj pe primul serviciu de 68% si cu Naomi Osaka ( 6-2 6-4 ). In meciul cu japoneza, a fructificat 5 din 7 mingi de break.

Kerber A.Angelique Kerber este pe locul 9 WTA, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost locul 1 WTA. Este o jucatoare stangace, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 11 titluri WTA, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 16 finale. Ultimul titlu castigat este la Sydney la inceputul lui 2018. Germanca si-a ridicat foarte mult nivelul de joc in 2018, iar cu antrenorul Wim Fissette pare ca si-a dat un restart. In acest an are 19 victorii si doar 2 infrangeri, plus un turneu castigat la Sydney si o semifinala la Australian Open. La acest turneu nu a pierdut set pana acum. A castigat foarte usor meciul cu Strycova ( 6-2 6-1 ), urmat de victoria cu Errani ( 6-4 6-2 ). In meciul cu Pliskova lucrurile au mers putin mai greu, dar germanca s-a impus in 2 seturi ( 6-4 6-3 ). Pe durata intregului meci cu Pliskova, Kerber nu a oferit nici o minge de break adversarei.

Svitolina si Kerber s-au intalnit de 11 ori in 4 ani, iar scorul la general este 6-5 pentru Svitolina. In ultimele 4 meciuri directe ucrainianca s-a impus, iar in ultimele 6 dintre ele a castigat cel putin un set. Consider ca Svitolina accepta stilul germancei si va castiga din nou ce putin un set, chiar daca Kerber si-a ridicat foarte mult nivelul de joc in acest an.

Pronostic Svitolina – Kerber: Svitolina castiga cel putin un set

Cota 1.55 la Unibet

Cote online pentru meciul Elina Svitolina – Angelique Kerber