Ponturi tenis - Dominic Thiem vs John Isner - Beijing


Ponturi tenis – Dominic Thiem vs John Isner – Beijing

Turul intai al turneului de la Beijing ne propune pentru marti 6 octombrie duelul, Dominic Thiem vs John Isner care va incepe de la ora 16:00.

Tanarul Dominic Thiem, unul dintre cei mai promitatori tenismeni din noua generatie are un an 2015 foarte bun si se claseaza in acest moment pe pozitia a-19a in lume. In acest an, tenismenul austriac a disputat 58 de partide si are un bilant foarte bun, 34 de victorii si 24 de infrangeri. Cele mai bune rezultate obtinute de acesta sunt: sferturi de finala la Miami si Munchen, semifinale la St. Petersburg si Kitzbuhel dar si 3 titluri cucerite la Nice, Umag si Gstaad. Doua dintre aceste 3 titluri au venit in turnee consecutive si toate 3 au avut loc pe zgura, suprafata preferata a austriacului. Ultimul turneu la care a participat austriacul Thiem este cel de la Petersburg unde acesta a fost eliminat in semifinale de Joao Sousa in 2 seturi. Cea mai buna clasare a carierei pentru Thiem a venit anul acesta, pozitia a-18 ATP. Loviturile de baza ale austriacului sunt forehand-ul si backhand-ul. Dominic Thiem poseda un backhand extraordinar, executat cu o singura mana.

Dominic Thiem vs John Isner

Adversarul austriacului este inaltul american John Isner, cel mai bine clasat tenismen al Statelor Unite ale Americii. In acest moment John Isner ocupa pozitia a-13a in lume si se poate spune despre el ca ajuns la maturitate, acesta imbunatatindu-si mult jocul fata de anii precedenti. Isner era un tenismen cu un serviciu extraordinar si cam atat insa, in ultimii ani acesta a reusit sa-si imbunatateasca mult deplasarea in teren iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In 2015 americanul are 40 de victorii si doar 21 de infrangeri, cele mai bune performante ale acestuia fiind doua semifinale la Miami si Nice, o finala pierduta la Washington dar si un titlu cucerit la Atlanta. Ultimul turneu la care a participat Isner este US Open-ul unde a ajuns pana in turul al-4lea. Cea mai buna pozitie din cariera lui John este locul 9 atins in 2012 iar americanul are in palmares 10 titluri la simplu si 3 la dublu. Cele mai bune lovituri ale lui John Isner sunt serviciul si forehand-ul.

Dominic Thiem si John Isner s-au intalnit in circuitul masculin o singura data, chiar anul acesta la Nice unde s-a impus austriacul in doua seturi. Partida de marti se va disputa insa in alte conditii, unele favorabile lui Isner, pe hard. Desi Thiem a obtinut rezultate excelente pe zgura, suprafata sa preferata, acesta poate evolua foarte bine si pe hard unde pana acum in cariera sa are un procentaj de reusita de 53,52%. Principalul favorit al acestei dispute este clar americanul John Isner insa, tanarul Dominic Thiem poate face o figura frumoasa si nu cred ca va fi un duel dezechilibrat. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este John Isner castiga.

Pronostic Dominic Thiem vs John Isner: John Isner castiga @ 1.50 la Unibet.

Pronostic mai mare Dominic Thiem vs John Isner: Peste 10.5 game-uri in primul set @ 1.97 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 9W – 4L (53W – 34L septembrie)

Oferta online de pariuri – Dominic Thiem vs John Isner – Unibet.

Dominic Thiem vs John Isner