Ponturi tenis - Dominic Thiem vs Feliciano Lopez - Shanghai


Ponturi tenis – Dominic Thiem vs Feliciano Lopez – Shanghai

Turul secund al turneului de la Shanghai ne propune miercuri 14 octombrie duelul, Dominic Thiem vs Feliciano Lopez care va incepe de la ora 13:00.

Austriacul Dominic Thiem este unul dintre cei mai promitatori tineri tenismeni al noului val si ocupa in acest moment pozitia a-18a in clasamentul mondial. Anul 2015 a reprezentat explozia talentatului tenismen austriac care a reusit o performanta incredibila pentru un tenismen de doar 22 de ani, castigarea a doua turnee consecutive. Per total, statistica lui Dominic Thiem indica in acest an 35 de victorii si 25 de infrangeri si un total de 3 titluri cucerite, toate pe suprafata sa preferata, zgura. Victoriile lui Thiem au venit la Nice, Gstaad si Umag, acestea fiind si primele titluri din palmaresul austriacului. In primul tur de la Shanghai, Dominic a trecut de  Yen Hsun-Lu cu scorul de 2-0 la seturi. Austriacul prefera suprafetele lente avand un joc foarte tehnic si solid din spatele terenului iar loviturile sale de baza sunt forehand-ul si backhand-ul executat cu o mana.

Dominic Thiem vs Feliciano Lopez

De partea cealalta a fileului se va afla miercuri tenismenul spaniol Feliciano Lopez. Acesta traverseaza un an 2015 extrem de bun, poate cel mai bun din cariera sa dupa ce a reusit sa atinga primul sau sfert de finala intr-un turneu de Mare Slem. Statistica sportivului iberic in varsta de 34 de ani indica pentru acest an 31 de victorii si 23 de infrangeri, cele mai multe succese venind pe hard. In primul tur de la acest turneu din Asia, Feliciano l-a intalnit pe rusul Andrey Kuznetsov de care a reusit sa treaca cu scorul de 2-0 la seturi. Lopez a adunat in cariera sa 4 titluri la simplu si unul la dublu iar cea mai buna clasare a sa este pozitia a-12a in lume atinsa dupa cum spuneam chiar anul acesta. Experimentatul tenismen spaniol prefera sa evolueze pe suprafete rapide pe care isi poate pune in valoare jocul agresiv. Jocul lui Lopez este compus din dese schimbari de ritm, multa variatie la serviciu si multa fantezie.

Dominic Thiem si Feliciano Lopez s-au intalnit pana acum de 4 ori iar scorul este favorabil tenismenului austriac care conduce cu 3-1. Ultimul duel direct s-a disputat anul acesta la Gstaad cand Thiem s-a impus cu 2-1 la seturi. Dominic Thiem este un tanar tenismen aflat in ascensiune care dispune de un talent urias si care este o certitudine deja nu doar o promisiune. Lopez pe de alta parte are o experienta mult mai mare la acest nivel si se afla intr-o forma foarte buna dupa finala pierduta la Kuala Lumpur cu Ferrer. Dupa parerea mea ambii tenismeni se pot impune in acest duel si ma astept la o partida echilibrata. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Dominic Thiem castiga.

Pronostic Dominic Thiem vs Feliciano Lopez: Dominic Thiem castiga @ 1.82 la Unibet.

Pronostic mai mare Dominic Thiem vs Feliciano Lopez: Peste 23.5 game-uri @ 1.89 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 18W – 8L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Dominic Thiem vs Feliciano Lopez – Unibet

Dominic Thiem vs Feliciano Lopez