Meciul Zilei - Del Potro - Robin Haase - Raul Dezmirean


Del Potro traverseaza o perioada perfecta

Juan Martin Del Potro si Robin Haase se intalnesc pentru a 5-a oara in cariera, iar de aceasta data la Miami Open.

Del Potro J.Juan Martin Del Potro ocupa in acest moment locul 6 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 4 ATP in anul 2010. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 22 titluri ATP, iar pe langa aceasta performanta are alte 10 finale pierdute. Ultimele 2 turnee ATP castigate sunt la Acapulco si Indian Wells in acest an. A inceput promitator anul 2018, cu finala la Auckland, pierduta in fata lui Bautista Agut scor 1-2. La ultimele 2 turnee la care a participat, Juan Martin Del Potro a reusit sa le castige pe ambele. A intalnit jucatori cu diferite stiluri si a reusit sa ii invinga fara prea mari probleme. De asemenea, i-a produs prima infrangere din acest sezon lui Roger Federer, drept urmare forma argentinianului este uriasa.

Haase R.Robin Haase este pe locul 44 ATP, iar cea mai buna clasare din cariera a fost 33 ATP in 2012. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 2 titluri ATP, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 3 finale. Turneele castigate sunt in 2011 si 2012, iar de atunci au trecut 6-7 ani. In 2018 a facut sferturi de finala la Pune, iar la Auckland a reusit sa ajunga pana in semifinala, dar intr-un final a fost invins de Bautista Agut. La Rotterdam a pierdut in sferturi de finala cu Roger Federer dupa ce a reusit sa castige primul set. In primul tur la Miami a trecut de Sugita (6-4 3-6 6-1). Serviciul a fost unul destul de bun, avand un procentaj de 85% mingi castigatoare pe primul serviciu. Totusi, Sugita este un jucator scund care are probleme la retur in acest an.

Del Potro – Robin Haase: Head-to-Head

02.11.17 PAR Haase R. (Ned) Del Potro J. (Arg) 0 : 2
26.03.17 MIA Haase R. (Ned) Del Potro J. (Arg) 0 : 2
26.10.16 BAS Del Potro J. (Arg) Haase R. (Ned) 2 : 0
26.06.12 WIM Haase R. (Ned) Del Potro J. (Arg) 1 : 3
Del Potro – Robin Haase: Concluzie
Del Potro il conduce cu scorul de 4-0 la meciurile directe pe Robin Haase si consider ca dupa acest meci se va face 5-0. Del Potro este intr-o forma foarte buna si avand in vedere ca a jucat multe meciuri la rand, consider ca va incerca sa termine meciul cat se poate de repede pentru a mentine energia pentru fazele finale. Cu siguranta daca va servii precum in ultima perioada, argentinianul va castiga 2-0 fara nici o problema.

Pronostic: Scor Corect 2-0 Del Potro

Cota 1.64 la Unibet

Cote online pentru meciul Del Potro – Robin Haase