Ponturi Tenis Del Potro - Nishikori - Miami (SUA)


Del Potro si-a acontat titlurile la Acapulco si Indian Wells

Duminica seara, nu inainte de ora 21:00, avem partida Del Potro – Nishikori, din turul III de la Miami. Argentinianul are un sir impresionant de victorii, asa ca nu degeaba este favoritul clar al acestei dispute.

Del Potro

Cota 1.40

Nishikori

Cota 2.95

Del Potro se afla pe locul 6 ATP, dupa un an aproape de vis pentru argentinian. In stagiunea precedenta, are un titlu la Stockholm (SWE), finala la Basel (SUI), plus semifinale la US Open, Delray Beach (SUA) si Shanghai (CHI).

Actualul sezon a debutat la Auckland, in Noua Zeelanda, pentru sud-american, iar acesta a ajuns in penultimul act. Rezultatele urmatoare n-au chiar convingatoare – tur III la Australian Open si „optimi” la Delray Beach. A venit insa intr-o forma extraordinara la Indian Wells, dupa ce-a castigat turneul de la Acapulco, si a reusit sa-si adjudece si trofeul de la competitia americana. A dispus de Haase (NED), scor 6-4, 5-7, 6-2, la primul meci de la Miami.

Nishikori se afla pe locul 33 ATP, totul dupa cele 5 luni de pauza cauzate de o accidentare. Kei a ales sa sara peste Australian Open, a participat la Newport Beach (SUA), dar a pierdut in runda inaugurala, 3-6, 6-3, 4-6 cu Novikov (SUA).

A urmat insa un titlu castigat la challengerul de la Dallas si o semifinala la New York. La Acapulco, a fost scos de Shapovalov in primul tur, dupa un meci de trei seturi. Tot set decisiv a jucat si-n runda inaugurala la Miami, 7-6, 4-6, 6-3 cu Millman (AUS).

H2H este 5-2 pentru Juan Martin, dar Kei a castigat ultima disputa directa. A fost la Washington 2017, ultimul turneu de anul trecut in care Nishikori a obtinut victorii. Cu 12 succese la rand, Del Potro este clar favoritul acestei intalniri. Serviciul doi al lui Nishikori continua sa fie moale, iar de la revenire, niponul face mai multe greseli nefortate ca de obicei. Ma astept ca dreapta lui Del Potro sa-l forteze sa joace si mai scurt, aspect ce-l va costa scump. Cred ca avem un solist clar pentru acest duel.

Pronostic Del Potro – Nishikori: Del Potro castiga

Cota 1.40 la Unibet

Articol scris de Paul: 31W – 17L

Oferta pariuri online si cote Del Potro – Nishikori