Ponturi tenis - David Ferrer vs Thomaz Bellucci - Beijing


Ponturi tenis – David Ferrer vs Thomaz Bellucci – Beijing

Duelul, David Ferrer vs Thomaz Bellucci, din turul intai al turneului de la Beijing, se va disputa marti 6 octombrie incepand cu ora 13:30.

Spaniolul David Ferrer a revenit in circuit in luna august la US Open, dupa o absenta de circa doua luni datorata unei accidentari. Tenismenul in varsta de 33 de ani a avut ceva probleme la US Open unde a fost eliminat in turul al-3lea de catre francezul Jeremy Chardy. Ferrer a demonstrat inca odata ca este un luptator desavarsit castigand ambele partide din Cupa Davis pentru ca mai apoi sa castige turneul de la Kuala Lumpur de saptamana trecuta. In finala de la Kuala Lumpur, David Ferrer a trecut de compatriotul sau Feliciano Lopez cu un dublu 7-5, castigand cel de-al 25-lea titlu din cariera sa. Pe langa aceasta performanta, tenismenul spaniol a mai reusit in 2015 sa se impuna la Doha, Rio de Janeiro si Acapulco. Statistica totala a lui Ferrer in acest an indica 44 de victorii si doar 10 infrangeri, una extraordinara avand in vedere varsta la care a ajuns acesta. Dupa cum probabil stiti, spaniolul exceleaza la deplasarea in teren si este alaturi de Djokovic si Murray, unul dintre cei mai dificili adversari pentru orice jucator. Cea mai buna clasare reusita de sportivul de 33 de ani este pozitia a-3a atinsa in anul 2013.

David Ferrer vs Thomaz Bellucci

De partea cealalta a fileului se va afla marti tenismenul brazilian, Thomaz Bellucci. Acesta, in varsta de 27 de ani poseda un talent imens in viziunea multor specialisti insa de care nu a profitat la maximum pana acum. Brazilianul executa forehand-ul cu foarte mult top spin si exceleaza in jocul din spatele terenului. Cu toate acestea, cea mai buna clasare pe care a reusit-o Bellucci in cariera sa este pozitia 21 atinsa in anul 2010. In acest an, sportivul brazilian a disputat 59 de partide dintre care a reusit sa castige 33 si a pierdut 26 iar cea mai buna performanta a sa a venit la Geneva pe zgura, unde a castigat cel de-al 4lea titlu din cariera. Ultimele partide disputate de Bellucci au avut loc in Cupa Davis unde a adus tarii sale un punct din doua partide. Dupa cum spuneam si mai sus, sportivul de 27 de ani exceleaza in jocul din spatele terenului avand un forehand similar cu cel al lui Fernando Verdasco sau Rafael Nadal.

David Ferrer si Thomaz Bellucci s-au intalnit pana acum de nu mai putin de 7 ori in circuit si spaniolul conduce cu un categoric 6-1. Ultimul duel s-a disputat chiar anul acesta la Melbourne, duel in care David Ferrer s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi. Favoritul cert al acestui duel este spaniolul David Ferrer care se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa succesul de la Kuala Lumpur. Bellucci poate fi un adversar foarte incomod pentru multi tenismeni insa nu si pentru David Ferrer in opinia mea, al carui retur si a carui deplasare in teren poate anihila complet stilul de joc al brazilianului. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este, David Ferrer -4.5 game-uri handicap.

Pronostic David Ferrer vs Thomaz Bellucci: David Ferrer -4.5 game-uri handicap @ 1.78 la Unibet.

Pronostic mai mare David Ferrer vs Thomaz Bellucci: Sub 9.5 game-uri in primul set @ 1.84 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 9W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – David Ferrer vs Thomaz Bellucci – Unibet.

David Ferrer vs Thomaz Bellucci