Ponturi tenis Gavrilova vs Suarez Navarro - Australian Open


Ponturi tenis Gavrilova vs Suarez Navarro – Australian Open

Gavrilova vs Suarez Navarro

Partida dintre australianca Daria Gavrilova si jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro va avea loc duminica dimineata, nu inainte de ora 10:00.

Daria Gavrilova este o australianca in varsta de 21 de ani, aceasta este clasata in prezent pe pozitia 39 in clasamentul WTA. Aceasta a reusit sa castige la inceputul acestui an, alaturi de Nick Kyrgios, Cupa Hopman, un trofeu pe care australienii il asteptau de foarte multi ani. Aceasta a reusit sa le invinga la acest turneu pe Lucie Hradecka si Petra Kvitova in minim de seturi, urmand ca in turul urmator sa treaca de Kristina Mladenovic cu 11-9 in setul decisiv.

Carla este o jucatoare din Spania, in varsta de 27 de ani, aceasta este clasata in prezent pe pozitia 11 a clasamentului WTA. Aceasta are pana in prezent 7 participari la Melbourne, iar cea mai buna performanta a fost realizata in 2009 atunci cand a reusit sa ajunga pana in faza sferturilor de finala. In primul tur, Carla a trecut de Golubic in minim de seturi, in turul secund de Sakkari in 3 seturi, pentru ca in runda a treia sa beneficieze de abandonul lui Kulichkova.

Cele doua s-au mai intalnit o singura data, la Tokyo in 2014, atunci cand iberica s-a impus in minim de seturi. Cu siguranta acum ii va fi mult mai greu Carlei, in fata unei jucatoare tinere, cu foarte mult talent si alimentata de aplauzele si sustinerea frenetica a publicului australian. Gavrilova isi poate lua aici revansa pentru acea infrangere de la Tokyo in fata lui Navarro.

Pronostic Gavrilova vs Suarez Navarro: Gavrilova +1,5 seturi, la o cota de 1,41 la Unibet
Pronostic cota mare Gavrilova vs Suarez Navarro: Victorie Daria Gavrilova, la o cota de 2,06 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 43W-3D-18L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Gavrilova vs Suarez Navarro

navaro Unibet