Ponturi Tenis Copil - Kukushkin - Miami (SUA)


Il salveaza serviciul pe Marius?

Joi, nu inainte de ora 23:00, avem partida Copil – Kukushkin, din primul tur de la Miami. Romanul are o perioada destul de nefasta, in timp ce oponentul sau vine dupa un trofeu castigat.

Copil

Cota 2.32

Kukushkin

Cota 1.61

Copil se afla pe locul 84 ATP, cu un 2017 in care a ajuns intr-un sfert de finala, la Metz (FRA), dar si in doua finale de turneu challenger, la Kaohsiung (TAIWAN) si Bratislava (SVK).

Sezonul actual i-a adus insa si cea mai pretioasa performanta din cariera – prima finala de turneu ATP, la Sofia (BUL). Din pacate, a pierdut-o in fata lui Basic (BIH), scor 6-7, 7-6, 4-6. Dupa aceasta infrangere, Marius a pierdut in primul tur atat la Rotterdam, cat si la Indian Wells. In State, l-a invins Polansky, un jucator sa zicem, mai putin talentat decat romanul.

Kukushkin este un kazah de origine rusa in varsta de 30 de ani, clasat pe locul 83. Prefera suprafetele dure si are un titlu important castigat in cariera, la St Petersburg, in 2010. De atunci, a mai cucerit opt challengeruri, ultimul chiar in acest sezon.

S-a intamplat chiar saptamana trecuta, la Irving, unde Mikhail l-a invins in ultimul act pe Berrettini (ITA), scor 6-2, 3-6, 6-1. Inainte de acest trofeu, Kukushkin nu mai castigase un meci de la Pune (IND), turneu la care a ajuns in sferturile de finala. la AO, Canberra, Marseille, Dubai si Indian Wells, a pierdut inca din runda inaugurala.

Kukushkin vine dupa un trofeu, Marius dupa inca o iesire timpurie la un turneu important. De aceea, romanul pleaca cu a doua sansa. Dar chiar asa sa fie? Suprafata este rapida, iar acest lucru sigur ii convine lui Copil. Va putea, in sfarsit, sa profite de principala sa arma si sa-l lase pe kazah fara prea multe variante la retur. In plus, ar trebui sa incerce si mai multe slice-uri, deoarece Kukushkin se descurca destul de greu cu mingile joase.

Pronostic Copil – Kukushkin: Copil + 2,5 gameuri

Cota 1.83 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Copil – Kukushkin