Ponturi Tenis Copil - Bedene - Budapesta (HUN)


Zgura nu este suprafata forte a lui Marius

Luni, de la ora 15:00, avem partida Copil – Bedene, in primul tur de la Budapesta. Cei doi s-au intalnit si anul trecut, in aceeasi faza a competitiei.

Copil

Cota 4.70

Bedene

Cota 1.19

Copil se afla pe locul 86 ATP, cu un 2017 in care a ajuns intr-un sfert de finala, la Metz (FRA), dar si in doua finale de turneu challenger, la Kaohsiung (TAIWAN) si Bratislava (SVK).

Sezonul actual i-a adus insa si cea mai pretioasa performanta din cariera – prima finala de turneu ATP, la Sofia (BUL). Din pacate, acel ultim act nu l-a dus mult mai departe, deoarece Marius a cam inceput sa piarda meci dupa meci. Doar la challengerul de la Indian Wells a mai reusit sa lege doua victorii, dar a iesit in „sferturi”.

Bedene este pe locul 58 ATP, fiind un jucator dreptaci, a carui suprafata favorita este zgura. Nu are niciun titlu ATP in cariera, dar a disputat trei finale, inclusiv una la Budapesta, in stagiunea precedenta.

Primele rezultate din 2018 n-au fost satisfacatoare, dar Aljaz s-a descurcat mult mai bine pe suprafata rosie. A ajuns in finala la Buenos Aires, iar la Rio de Janeiro a fost scos in sferturile de finala. La Monte Carlo, n-a avut ce sa miste in fata lui Nadal, in turul doi, si a pierdut cu 1-6, 3-6. Tinand cont de cum au cedat si altii in fata lui Rafa, putem spune ca s-a descurcat onorabil.

Anul trecut, Bedene venea din calificari si reusea sa ajunga in finala. Culmea, inainte sa intre pe tabloul principal, l-a invins chiar pe Marius, in trei seturi. Apoi, ironia sortii, in primul tur, l-a intalnit tor pe Copil, iar de data asta l-a batut mai lejer, in minimum de seturi. Daca slovenul a progresat pe zgura, nu acelasi lucru se poate spune despre Marius. Cota este cam mica, insa pe noi ne intereseaza sa aiba sanse mari de reusita.

Pronostic Copil – Bedene: Bedene 2-0 la seturi

Cota 1.55 la Netbet

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Copil – Bedene