Ponturi Tenis Cirstea - Gibbs - Seul (KOR)


Adversara Soranei este una de pluton

Joi dimineata, de la ora 07:30, avem partida Cirstea – Gibbs, in aventura singurei romance ramanse pe tabloul principal de simplu de la Seul. Ce vom alege pe biletul zilei?

Cirstea

Cota 1.57

Gibbs

Cota 2.40

Cirstea se afla pe locul 52, intr-o stagiune cu suisuri si coborasuri pentru Sorana. A ajuns in „optimi” la Melbourne la inceputul anului, insa apoi au venit ceva infrangeri pe linie.

Alte rezultate bune au fost cele obtinute la Madrid – sfert de finala, si la Nurnberg – semifinala. A evoluat frumos si cu incredere la Wimbledon, dar a cedat in turul III cu viitoarea campioana, Muguruza, iar la US Open a parasit competitia in runda secunda. N-a avut emotii in primul tur, 6-1, 6-3 cu Eguchi (JPN).

Gibbs este din State, o jucatoare de 24 de ani clasata pe locul 121 WTA, care intotdeauna a fost numai o „membra” de pluton. Joaca mult pe suprafete hard, iar forehand-ul este lovitura cu care face majoritatea punctelor.

Intre ianuarie si mai a avut 7 infrangeri consecutive, perioada in care a si lipsit putin din cauza unor accidentari. A mers bine la US Open, trecand de calificari si mergand pana in turul 2, unde a pierdut cu Pliskova. A trecut de Jung (KOR) in runda inaugurala, scor 6-3, 7-5.

 

Mi se pare foarte atragatoare cota pe care o are Sorana, mai ales ca intalneste o adversara mult sub ea, valoric vorbind. Gibbs are avantajul ca prefera acest tenis rapid jucat pe suprafetele din Asia, dar nici romanca noastra nu se descurca rau. Nicole este scunda, iar lipsa de alonja s-ar putea sa conteze enorm atunci cand este in miscare. In principiu, cred ca doar Soarana poate sa piarda acest meci, nu Gibbs sa-l castige.

Pronostic Cirstea – Gibbs: Cirstea castiga

Cota 1.57 la Unibet

Articol scris de Paul: 20W -20L – 1D

Oferta pariuri online si cote Cirstea – Gibbs