Ponturi Tenis Cilic - Karlovic - Toronto (CAN)


Ponturi Tenis Cilic – Karlovic – Toronto (CAN)

Cilic - KarlovicAstazi, de la ora 21:00, avem un „derby” croat la Toronto, Cilic – Karlovic. Doi tenismeni ce pot servi as dupa as se confrunta intr-o partida pe hard. Vedem un over azi, pariu interesant si pentru biletul zilei?

Cilic este numarul 12 mondial si castigatorul a 14 titluri in cariera, dintre care unul de Mare Slem, in 2014, la US Open. Jucator inalt si puternic, Marin iubeste hard-ul si iarba, acolo unde se poate dezlantui la adevarata valoare. Dupa eliminarea din „sferturi” de la Wimbledon, in fata lui Federer, dupa ce a condus cu 2-0 la seturi, Marin a evoluat pentru Croatia in Cupa Davis. Astfel, Toronto este primul turneu individual dupa Wimbledon.

In 2016, Cilic n-are niciun titlu, dar a avut cateva evolutii bune, cum ar fi finale la Marseille (FRA) si Geneva (SUI) sau semifinala la Londra (GBR).

Karlovic este gigantul croat care, la 2,11 m, este o prezenta unica in circuit. La 37 de ani, Ivo se mentine in top, pe un loc chiar uimitor pentru varsta sa inaintata, pozitia a 35-a ATP. Are si un titlu cucerit in 2016, la Newport (SUA), pe iarba. In total, sunt sapte trofee majore in cariera lui Karlovic. Infrangerile s-au tinut lant la inceputul sezonului, iar o accidentare a parut sa-l duca pe Ivo spre mediocritate. Totusi, croatul a reusit sa-si revina odata cu sezonul de iarba.

La Washington, turneul precedent celui de la Toronto, Baker (SUA), Tomic (AUS), Sock (SUA) si Johnson (SUA) au cazut victime serviciului necrutator al lui Ivo. Ultimul act a fost insa pierdut de Karlovic in fata lui Monfils, chiar daca Ivo castigase primul set. In primul tur la Toronto, Ivo a trecut de Fritz (SUA), scor 6-7, 7-6. 6-2.

H2H, este 1-1, dar cei doi croati se cunosc destul de bine. Se joaca pe hard, avem fata in fata doi tenismeni cu serviciu naprasnic, asa ca ma indoiesc ca vom asista la prea multe ocazii de break. Cel mai probabil, seturile se vor duce spre prelungiri. Un motiv sa luam over la aceasta partida.

Pronostic Cilic – Karlovic: peste 25,5 gameuri, la o cota de 1,78 la Unibet

Articol scris de Paul: 13W – 8L

Oferta pariuri online si cote Cilic – Karlovic

cil