Ponturi Tenis Chung - Lorenzi - Basel (SUI)


Sase infrangeri la rand pentru Lorenzi

Astazi, de la ora 21:30, avem meciul Chung – Lorenzi, la turneul de la Basel. Veteranul italian nu traverseaza cea mai buna forma, in ciuda unui an foarte profitabil, asa ca tanarul sud-coreean poate sa profite.

Chung

Cota 1.30

Lorenzi

Cota 3.55

Chung pe afla pe locul 54 in lume. Are 21 de ani si a devenit profesionist in 2014. Sud-coreeanul avea sa urce in top 100 in 2015, in urma a 4 challengeruri castigate, dar in sezonul urmator, la urmatoarea treapta de competitii, s-a lovit, evident, de o opozitie mult mai considerabila.

Totusi, in actuala stagiune, Hyeon pare sa se fi obisnuit cu rigorile tenisului mare. Are un challenger castigat la Maui, dar si ceva rezultate in turneele mai mari – sfert de finala la Barcelona, semifinala la Munchen sau un tur III la Roland Garros. Dupa US Open, a mai jucat doar la Beijing si Stockholm, dar a fost eliminat de fiecare data in turul 2.

Lorenzi se afla pe locul 40 ATP, dupa cele mai bune 12-14 luni din cariera sa. Veteranul de 35 de ani a reusit un sezon incredibil pe zgura anul trecut, cucerind si primul sau titlu important, la Kitzbuhel (AUT). La varsta aceasta, Paolo se concentreaza aproape exclusiv pe suprafete lente.

In Ecuador, la Quito, a ajuns pana in finala, dar a pierdut ultimul act contra lui Estrella (DOM). Mai are si o semifinala la Budapesta, tot pe suprafata rosie, plus un challenger cucerit acasa, la Caltanissetta. Pe hard, putem observa cu usurinta optimile de finala de la US Open, asta si pentru ca alt rezultat bun nu mai exista. La urmatoarele 5 turnee, Lorenzi avea sa fie eliminat de fiecare data in runda inaugurala.

Paolo are 6 infrangeri consecutive in circuit, aspect cumva normal daca tinem cont de varsta si stilul sau de joc, dar putin surpinzator bazandu-ne pe ce-a facut italianul in ultimele 12 luni. Totusi, oboseala pare sa-l fi ajuns, iar participarea la Basel pare doar una de complezenta. De cealalta parte, Chung, parte a noii generatii, inca n-a scos capul din cochilie asa cum ar trebui. A avut mai mereu adversari puternici in turneele importante, dar ceilalti jucatori de varsta sa au reusit, in mare parte, sa arate tenisul lor cel mai bun. Nu cred ca este cazul sud-coreeanului, care mai are mult loc sa creasca. Poate Basel sa fie turneul sau?

Pronostic Chung – Lorenzi: Chung castiga primul set

Cota 1.40 la Unibet

Articol scris de Paul: 34W – 23L

Oferta pariuri online si cote Chung – Lorenzi