Meciul zilei - Carreno-Busta - Kevin Anderson - Raul Dezmirean


Mizam pe un meci echilibrat

Carreno-Busta si Kevin Anderson se intalnesc pentru a 5-a oara in cariera, iar de aceasta data la turneul ATP de la Indian Wells.

Carreno-Busta P.Carreno-Busta ocupa pozitia 14 ATP, iar cea mai buna clasare a fost locul 10 ATP in 2017. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este zgura si lovitura principala forehandul. A castigat in cariera 3 titluri ATP si a pierdut alte 3 finale. Ultimul turneu castigat este in 2017 pe zgura de la Estoril. In 2018 a pierdut in primul tur de la Doha cu Borna Coric (7-5 2-6 6-7). Victorile cu Goffin si Ebden de la EXHIBITION – MEN: Kooyong (Australia), hard, l-au ajutat foarte mult pe Carreno Busta si la Australian Open a reusit sa ajunga pana in optimi de finala, fiind invins intr-un final de Marin Cilic. Rezultatele de pe zgura din acest sezon sunt foarte slabe, avand 3 infrangeri si o victorie, dar cu siguranta el este foarte motivat pentru turneul de la Indian Wells unde are de aparat semifinala de anul trecut. In primele 2 tururi i-a invins pe Horacio Zeballos (3-6 6-3 7-6) si Daniil Medvedev (6-1 7-5).

Anderson K.Kevin Anderson ocupa pozitia 9 ATP. Jucatorul din Africa de Sud reuseste sa aiba un an foarte bun, deoarece a facut finala la Pune si Acapulco, iar pe langa aceste performante a reusit sa cucereasca titlul la New York. Acest lucru s-a intamplat in decurs de 3 luni, iar daca Anderson va continua in acest ritm are cu siguranta asigurata prezenta la turneul campionilor. Daca la Pune a intalnit jucatori precum Monteiro, Kukushkin, Paire si Simon, la turneu castigat la New York a dat de 2 adversari mai buni, precum Sam Querrey si Kei Nishikori. Serviciul ii intra foarte bine in acest an si il ajuta sa iasa din multe situatii complicate. La Indian Wells a reusit sa treaca fara probleme de Evgeny Donskoy si Nicolas Kicker cu 2-0 la seturi.

Carreno-Busta – Kevin Anderson: Head-to-Head

28.12.17 AD Anderson K. (Rsa) Carreno-Busta P. (Esp) 2 : 0
08.09.17 USO Anderson K. (Rsa) Carreno-Busta P. (Esp) 3 : 1
09.08.17 MON Carreno-Busta P. (Esp) Anderson K. (Rsa) 0 : 2
11.04.13 CAS Carreno-Busta P. (Esp) Anderson K. (Rsa) 0 : 2

 

Carreno-Busta – Kevin Anderson: Concluzie

Chiar daca Anderson il conduce cu 4-0 la meciurile directe, este posibil sa avem unul dintre cele mai echilibrate meciuri dintre cei 2 jucatori. Carreno-Busta are de aparat semifinala la acest turneu si va da totul pentru fiecare minge si oportunitate impotriva lui Kevin, drept urmare m-am decis sa mizez pe game-urile meciului.

Pronostic Carreno-Busta – Kevin Anderson: Peste 21.5 game-uri

Cota 1.52

Cote online pentru meciul Carreno-Busta – Kevin Anderson