Ponturi Tenis - Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic - Semifinale - Miami Open


Ponturi Tenis – Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic – Semifinale – Miami Open

Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic

Prima semifinala de la Miami, Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic se desfasoara joi de la ora 20:00.

Dupa ce in urma cu o luna de zile la Antwerp, Suarez Navarro a fost nevoita sa abandoneze si n-a mai avut loc partida cu nemtoaica, iata ca cele doua se reintalnesc lipsite de accidentari intr-o semifinala a unui turneu de categorie Premier Mandatory. Carla Suarez Navarro a reusit sa castige in 2015 mai multe meciuri in trei seturi decat in tot anul trecut ceea ce inseamna ca va fi o partida lunga si disputata. Desi condusa in setul decisiv cu break, spanioloaica a reusit sa intoarca scorul si sa o elimine pe favorita gazdelor Venus Williams. Inainte de sferturi, Suarez Navarro a mai trecut de A. Radwanska, A. Cornet si S. Voegele pierzand set doar la Radwanska.

Adversara sportivei din Spania este Andrea Petkovic o jucatoare care joaca cel mai bun tenis al sau in 2015, lucru reflectat in rezultate, victorie la Antwerp si sferturi de finala la Doha. Venita la Miami dupa o infrangere surprinzatoare in primul tur la Indian Wells in fata Lesiei Tsurenko scor 2-1, a reusit sa faca uitata acea infrangere avand un parcurs impecabil fara set pierdut eliminand jucatoare foarte bune pe suprafata rapida precum E. Makarova sau Ka. Pliskova.

Se anunta o partida in care oricine poate invinge mai ales ca  in intalnirile directe scorul este 2-2. Cred insa ca Suarez Navarro este o jucatoare ce nu ii „convine” nemtoaicei jucand variat si avand rabdare in schimb fapt care va produce multe erori nefortate din partea Andreei Petkovic. Spanioloaica are totodata mai multa consistenta in joc fata de precendetele adversare ale lui Petkovic.

Pronostic pariuri Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic: Suarez Navarro castiga @ 1.70 la Unibet.

Pronostic pariuri cota mare Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic: 2-0 Suarez Navarro @ 2.80 la Unibet.

Statistica Stefan: 3W-1L