Ponturi Tenis Bencic - Babos - Indian Wells


Niciuna n-a avut un februarie prea reusit

Miercuri seara, de la ora 22:30, avem partida Bencic – Babos, din primul tur de la Indian Wells. Doua jucatoare cu lovituri aproape la fel de puternice, care probabil vor lupta pret de destul de multe gameuri.

Bencic

Cota 1.67

Babos

Cota 2.17

Bencic se afla pe locul 68 WTA, insa tanara elvetianca in varsta de doar 20 ani ia avut parte de un sezon 2016 mizerabil, presarat cu destule accidentari, soldat cu iesirea din top 200. Si-a revenit spre finalul stagiunii precedente, cu trei turnee ITF castigate la rand, iar acum lucrurile stau ceva mai bine.

A inceput sezonul la Cupa Hopman si, chiar daca acolo jocul ei a aratat destul de convingator, n-a putut sa treaca mai departe de turul II. A mai jucat apoi in FED Cup si la Acapulco, unde a fost scoasa de Cepede (PAR) in runda inaugurala, scor 6-4, 6-7, 3-6.

Babos vine din Ungaria, are 24 de ani si este clasata pe locul 43 WTA. Are trei titluri cucerite in cariera, la Monterrey (MEX), in 2012, la Budapesta, anul trecut, si la Taipei, in 2018. Uimeste prin loviturile sale extrem de puternice.

Pe langa titlul din Asia, Timea a mai facut tur III la Shenzhen, la Hobart a iesit din primul tur, iar la Doha a repetat aceasta performanta nedorita. Nu si-a putut nici apara titlul de la Budapesta, pierzand rapid, in „optimi”, 4-6, 6-4, 3-6 cu Barthel (GER).

Doua jucatoare puternice, care si-au impartit pana acum victoriile, fiecare avand cate un succes, ambele dispute avand loc in 2016, pe hard. Ma astept sa vad servicii puternice, schimburi scurte, dar si lovituri „salbatice”, total scapate de sub control. Niciuna n-ar trebui sa aiba un avantaj clar, iar astea ne indeamna spre un singur pronostic – over. Bencic este tenismena mai tehnica, dar ma ingrijoreaza faptul ca n-are atat de multe meciuri in picioare precum as fi vrut. De aceea este dificil de intuit un solist.

Pronostic Bencic – Babos: peste 19,5 gameuri

Cota 1.50 la Betano

Articol scris de Paul: 14W – 2L

Oferta pariuri online si cote Bencic – Babos