Ponturi Tenis Bellis - Azarenka - Miami (SUA)


CiCi este favorita in acest duel

In runda inaugurala de la Miami, avem parte de o partida foarte interesanta, Bellis – Azarenka. Va conta mai mult tineretea sau experienta?

Bellis

Cota 1.85

Azarenka

Cota 1.93

Bellis este o tanara americanca de doar 18 ani, clasata pe locul 48 WTA. Un talent precoce, CiCi a castigat primul meci la un turneu de Mare Slem la varsta de 14 ani, in acelasi an in care iesea si cea mai buna junioare din lume, in 2014. In stagiunea trecuta, are un sfert de finala la Dubai si o semifinala la Stanford.

Actuala stagiune a inceput-o cu o eliminare timpurie la Brisbane, in „optimi”, iar la Sydney a repetat rezultatul, insa venind din calificari. Scoasa in runda inaugurala la Melbourne, Bellis a fost nevoita iar sa joace in calificari la Doha, insa a facut-o cu succes si a ajuns chiar in „sferturi”, scoasa de Halep. La Dubai a avut ghinionul sa dea peste Muguruza, iar la Indian Wells a fost scoasa in turul doi de Vesnina.

Azarenka a ajuns la 28 de ani si se afla pe locul 186 WTA. Are 20 de titluri in cariera si a fost pret de atatea sezoane o jucatoare de top 10. Dar faptul ca a nascut, apoi niste accidentari si probleme de familie, toate au contribuit la o perioada mai indelungata in care Vika n-a mai fost aceeasi tenismena, ea avand prezente tot mai rare la competitii.

S-a intors in circuit cu o victorie la Indian Wells, 6-4, 6-2 cu Watson (GBR), dar apoi a cedat contra lui Stephens (SUA), scor 1-6, 5-7.

Cele doua s-au mai intalnit o singura data, anul trecut, la Wimbledon, iar Azarenka s-a impus in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Era al doilea turneu la care jucatoarea din Belarus evolua, de la revenire. Interesant este faptul ca istoria se repeta, adica Miami este iar a doua competitia a Vikai de cand a luat decizia sa joace din nou. Doar ca CC este ceva mai matura, si asta s-ar putea sa conteze enorm. Miami este locul unde Azarenka si-a acontat ultimul titlu, in 2016, dar misiunea ei in runda inaugurala nu este facila.

Pronostic Bellis – Azarenka: peste 19,5 gameuri

Cota 1.47 la Betano

Articol scris de Paul: 24W -14L

Oferta pariuri online si cote Bellis – Azarenka