Ponturi Tenis Begu - Garcia-Perez - Charleston (SUA)


Irina n-are voie sa se incurce in acest duel

Marti, de la ora 18:30, avem partida Begu – Garcia-Perez, din primul tur de la Charleston, Statele Unite. Chiar daca nu traverseaza cea mai buna forma, romanca intalneste o adversara cat se poate de accesibila, iar noi putem sa pariem doar pe un singur rezultat.

Begu

Cota 1.50

Garcia-Perez

Cota 2.55

Begu se afla pe locul 38 WTA, dupa un start de sezon destul de bun, cu semifinala la Shenzhen (CHI), insa rezultatele ulterioare ne-au amintit de Irina din stagiunea precedenta. La Hobart (AUS), romanca a parasit competitia in primul tur, in timp ce la Australian Open n-a fost capabila sa treaca de runda a doua.

La St Petersburg, a jucat „optimi”, dar n-a afisat un joc la fel de solid si la Doha, unde a cedat in runda inaugurala. La Indian Wells a parasit competitia in turul doi, iar la Miami a cedat din runda inaugurala.

Garcia-Perez este o iberica in varsta de 25 de ani, clasata pe pozitia a 154-a in clasamentul fetelor. Are un singur ITF castigat in cariera, chiar in acest sezon, la Andrezieux-Boutheon (FRA). A mai facut o semifinala la Glasgow (SCO) si a trecut de calificari la Budapesta. Toate rezultatele au fost obtinute in sala.

Georgina a trebuit sa joace in calificari si aici, dar a trecut de Arn (HUN), scor 6-2, 7-6, si de Day (SUA), scor 6-2, 6-7, 6-4.

Este cam greu de pariat pe Irina in perioada asta, dar poate ca schimbarea suprafetei ii va face un bine. Are de aparat un sfert de finala, iar la Charleston a jucat intotdeauna destul de ok. Si daca nici pe Garcia-Perez n-o bati, atunci pe cine? Este o zgura ceva mai rapida, si eu cred ca Begu va profita de acest aspect pentru a controla punctele.

Pronostic Begu – Garcia-Perez: Begu castiga

Cota 1.50 la Unibet

Articol scris de Paul: 3W – 0L

Oferta pariuri online si cote Begu – Garcia-Perez