Ponturi Tenis Basic - Mmoh - Miami (SUA)


Mmoh este plin de surprize

In ultimul tur al calificarilor de la Miami, pe partea baietilor, avem meciul Basic – Mmoh. Americanul n-a demonstrat prea multe pana acum in circuit, insa trebuie sa fim atenti la ce poate sa arate.

Basic

BETANO 500 RON BONUS

Mmoh

BETANO 500 RON BONUS

Basic este un tenismen bosniac in varsta de 26 de ani, obisnuit mai degraba al turneelor challenger. Cu toate astea, anul acesta a pus mana pe primul sau titlu ATP, la Sofia (BUL), dupa o finala cu Marius Copil. Performanta anuntata de startul bun de sezon.

La Doha, Mirza a ajuns in sferturile de finala pornind din calificari. La Sofia, a pornit tot de la cel mai de jos nivel pentru a lua trofeul. Apoi, a urmat o usoara cadere si doar un „sfert” la Irving, dar rezultate logice. Se afla pe locul 75 ATP. In primul tur al calificarilor, l-a depasit pe Novikov (SUA), scor 6-4, 6-4.

Mmoh este un tanar american in varsta de 20 de ani, puternic din punct de vedere fizic, dar fragil atunci cand trebuie sa interpreteze mai multe partituri tactice. Se afla pe locul 176 in clasamentul baietilor si are doua titluri challenger in cariera – ultimul anul trecut, la Lexington (SUA).

A inceput sezonul cu sfert de finala la Brisbane si parca vedeam jucatorul care Michael promite sa devina de vreo 3 ani. Din pacate pentru el, a mai legat doua victorii doar la challengerul de la San Francisco, in timp ce la New York, Acapulco si Indian Wells a iesit din primul tur. L-a invins pe Ramanathan in primul tur al calificarilor, scor 7-6, 6-4.

Pe suprafete hard, dar ceva mai lente, Basic a demonstrat ca nu se descurca la fel de bine. Din fericire pentru el, la Miami va da de o suprafata rapida, asa ca poate sa-si puna in valoare serviciul. Dar de acelasi lucru va profita si Mmoh. Americanul are lovituri mult mai razante decat Basic, insa acuratetea are adesea de suferit. Victoria solida din primul tur al calificarilor ii va da insa multa incredere. Vom asista la un meci foarte echilibrat!

Pronostic Basic – Mmoh: Mmoh + 1,5 seturi

Cota 1.40 la Betano

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Basic – Mmoh