Meciul Zilei - Angelique Kerber - Daria Kasatkina - Raul Dezmirean


Consider ca vom avea un meci echilibrat

Angelique Kerber si Daria Kasatkina se intalnesc pentru a 5-a oara in cadrul unui turneu WTA. De aceasta data ele vor evolua la turneul Indian Wells.

Kerber A.Angelique Kerber este pe locul 10 WTA, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost locul 1 WTA. Este o jucatoare stangace, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 11 titluri WTA, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 16 finale. Ultimul titlu castigat este la Sydney la inceputul lui 2018. Germanca si-a ridicat foarte mult nivelul de joc in 2018, iar cu antrenorul Wim Fissette pare ca si-a dat un restart. In acest an are 22 victorii si doar 3 infrangeri, plus un turneu castigat la Sydney si o semifinala la Australian Open. La Indian Wells a reusit sa treaca de 3 adversare pana in aceasta faza a competitiei, eliminandu-le pe Makarova, Vesnina si Caroline Garcia. In meciul cu Caroline Garcia, Kerber a pierdut doar 5 mingi pe primul serviciu, avand un procentaj urias pentru tenis feminin, 82%. Germanca a castigat meciul foarte usor datorita serviciului si returului bun (6-1 6-1).

Kasatkina D.Daria Kasatkina este pe locul 19 WTA. Este o jucatoare din Rusia, care are doar 20 ani, iar la varsta ei reuseste sa puna foarte mari probleme fiecarei adversare. Este o jucatoare dreptace, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul si lovitura principala este forehandul. A castigat un singur titlu WTA in cariera, la Charlestone in 2017. De asemenea are o finala pierduta la Moscova pe hard indoor in 2017 si la Dubai in 2018. In aest an a pierdut in primul tur la Brisbane si Sydney, iar in turul 2 la primul Grand-Slam al anului din Australia impotriva Magdei Linette. A ajuns in semifinale la St. Petersburg pe hard indoor, castigand meciuri importante impotriva. Kasatkina a reusit sa faca aiba o ascensiune uriasa la Dubai unde a reusit sa ajunga in finala competitiei, dupa ce le-a eliminat pe Radwanska, Konta, Vesnina si Muguruza. De asemenea la Indian Wells nu a pierdut set pana acum impotriva Siniakovei, Sloanei Stephens si Carolinei Wozniacki.

Angelique Kerber – Daria Kasatkina: Head-to-Head

20.09.17 TOK Kerber A. (Ger) Kasatkina D. (Rus) 2 : 0
16.02.17 DOH Kerber A. (Ger) Kasatkina D. (Rus) 1 : 2
10.01.17 SYD Kerber A. (Ger) Kasatkina D. (Rus) 0 : 2
29.07.16 MON Kasatkina D. (Rus) Kerber A. (Ger) 0 : 2

 

Angelique Kerber – Daria Kasatkina: Concluzie

Kerber si Kasatkina s-au mai intalnit de 4 ori in cariera, iar scorul este 2-2 la general. Consider ca ambele jucatoare au un sezon foarte bun si o forma mult peste jucatoarele din circuitul WTA, drept urmare ma astept la un meci echilibrat. Consider ca linia oferita de bookmakeri este foarte mica si putem profita de aceasta cota de 1.41.

Pronostic Kerber – Kasatkina: Peste 18.5 game-uri

Cota 1.41

Cote online pentru meciul Angelique Kerber – Daria Kasatkina