Ponturi tenis - Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez - Shanghai


Ponturi tenis – Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez – Shanghai

Turul intai al turneului de la Shanghai ne propune pentru luni 12 octombrie duelul, Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez care va incepe de la ora 10:00.

Rusul Andrey Kuznetsov, clasat acum doar pe locul 94 in lume, a fost considerat unul dintre cei mai talentati juniori ai generatiei sale. Ajuns la 24 de ani, Kuznetsov a reusit sa impresioneze rareori in circuitul ATP prin aparitii episodice. In 2015, tenismenul rus a disputat 62 de partide, castigand 43 dintre acestea. Cele mai bune performante ale lui Kuznetsov sunt doua titluri Challenger in timp ce in turneele ATP, acesta a reusit un tur 2 la Geneva si un tur 3 la Roland Garros. Cel mai recent turneu la care a participat rusul este cel de la Beijing unde acesta a fost eliminat inca din calificari de italianul Simone Bolelli. Pentru a ajunge pe tabloul principal la Shanghai, Kuznetsov a fost nevoit sa dispute 2 partide in calificari in care a trecut pe rand de Yecong He si Donald Young. Cea mai buna clasare reusita de Andrey Kuznetsov este pozitia 68 atinsa in anul 2013. Principala calitate a rusului este abilitatea de a se adapta pe toate suprafetele iar arma sa principala este forehand-ul.

Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez

Adversarul rusului este tenismenul spaniol, Feliciano Lopez. Acesta a ajuns la 34 de ani insa, cu toate acestea, a reusit cea mai importanta performanta din cariera sa la US Open unde a atins primul sau sfert de finala la un Grand Slam. Feliciano ocupa in acest moment pozitia a-15a in lume, doar 3 locuri mai jos in clasament de pozitia a-12a reusita tot anul acesta. In 2015, Feliciano are 30 de victorii si doar 23 de infrangeri si arata o forma fizica de invidiat. Cele mai bune performante ale sale sunt sferturi de finala la Indian Wells, Houston, Cincinatti si US Open, semifinala la Gstaad si finala pierduta la Kuala Lumpur in fata conationalului sau, David Ferrer. Lopez continua sa aiba in serviciu o arma de temut iar variatia sa din joc pune in continuare mari probleme oricarui adversar. Tenismenul de 34 de ani are in palmares 4 titluri in proba de simplu si unul la dublu iar la aceasta editie a turneului de la Shanghai este cotat ca favorit numarul 15.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum o singura data, in anul 2013 la Gstaad cand se impunea spaniolul cu scorul de 2-0 la seturi. Andrey Kuznetsov este fara discutie un tenismen foarte talentat dar care nu reuseste inca sa faca pasul spre top 50 ATP. Feliciano se afla la apogeul carierei la 34 de ani si arata in continuare o pofta teribila de tenis. Dupa parerea mea, favoritul cert al acestei dispute este Lopez si cred ca acesta se va impune fara mari probleme. Pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Feliciano Lopez castiga 2-0.

Pronostic Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez: Feliciano Lopez -1.5 seturi @ 1.84 la Unibet.

Pronostic mai mare Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez: Feliciano Lopez -3.5 game-uri handicap @ 1.93 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 14W – 4L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez – Unibet.

Andrey Kuznetsov vs Feliciano Lopez