Ponturi Tenis - Anastasija Sevastova - Victoria Azarenka - Miami


Consider ca Azarenka porneste cu prima sansa

Sevastova si Azarenka se intalnesc in turul 3 de la Miami Open.

Sevastova A.Anastasija Sevastova este pe locul 17 WTA. Este o jucatoare din Letonia care reuseste sa surprinda foarte mult in ultimul an cu jocul ei foarte bun pe hard. A castigat in cariera putin peste 3.5 milioane de dolari, dar cu siguranta aceasta suma se va dubla deoarece valoarea si jocul bun pe care il presteaza o recomanda intre primele jucatoare ale lumii. A castigat in cariera 2 titluri WTA, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 2 finale. In 2018 a inceput cu o semifinala la Brisbane pierduta in fata Aliaksandrei Sasnovich. La Doha si Indian Wells a reusit sa ajunga doar in optimi de finala, drept urmare in momentul de fata nu se afla intr-o forma foarte buna. In primul tur la Miami a trecut de Alize Corner cu 2-0 la seturi, dar serviciul nu i-a functionat, iar daca acelasi lucru se va intampla si cu Azarenka, bielorusa pleaca cu prima sansa fara doar si poate.

Azarenka V.Victoria Azarenka este pe locul 186 WTA, dar acest lucru se datoreaza faptului ca a lipsit foarte mult de pe terenul de tenis. Este o jucatoare din Belarus, care poate revenii oricand in top 10, drept urmare va fii de urmarit evolutia ei in urmatoarea perioada. A castigat in cariera 20 titluri WTA, iar pe langa aceasta performanta a pierdut alte 16 finale. Avand in vedere ca ea a fost insarcinata, dar a si avut cateva probleme medicale, a fost nevoita sa renunte la tenis pentru o perioada de timp. De asemenea au fost certuri in familia ei si a fost nevoita sa lupte pentru custodia copilului, dar ea ramane o jucatoare de inalta calitate. De la revenirea in circuit, Azarenka a castigat 3 meciuri care ii pot da un moral destul de bun pentru acest meci cu Sevastova. Daca la Indian Wells a trecut doar de Watson, aici la Miami s-a descurcat mai bine si le-a invins pe Bellis si Keys. In meciul cu Keys a facut 8 duble greseli intr-un set si 2 game-uri, dar a fortat foarte mult pentru a nu fii atacata de americanca.

Anastasija Sevastova – Victoria Azarenka: Concluzie

Chiar daca nu a evoluat foarte mult timp, Azarenka cred ca si-a recapatat pofta de joc la Miami si porneste cu prima sansa. Dupa ce i-a administrat Catherinei Bellis un (6-3 6-0), Azarenka i-a luat primul set americancei Keys, dupa care favorita publicului s-a retras. Consider ca ea poate trece fara prea mari probleme de Sevastova, jucatoare care nu se afla intr-o forma buna.

Pronostic: Victorie Azarenka

Cota 1.70 la Unibet

Cote online pentru meciul Sevastova – Azarenka