Ponturi tenis - Albert Ramos vs Roger Federer - Shanghai


Ponturi tenis – Albert Ramos vs Roger Federer – Shanghai

Turul secund al turneului de la Shanghai ne propune marti 13 octombrie duelul, Albert Ramos vs Roger Federer care va incepe de la ora 14:00.

Tenismenul iberic, Albert Ramos-Vinolas ocupa in acest moment pozitia 70 in clasamentul mondial dupa ce in acest an a coborat numeroase pozitii. Evolutiile din 2015 ale lui Ramos nu s-au ridicat la nivelul celor din anul precedent. Statistica spaniolului indica 38 de victorii si 26 de infrangeri iar cele mai bune performante ale sale sunt un titlu Challenger cucerit in Italia si un sfert de finala in turneul ATP de la Geneva. Ultimul turneu la care a participat Albert Ramos este cel de la Tokyo unde acesta a fost infrant greu de Nick Kygios scor 2-1 la seturi in turul 1. Pentru a ajunge pe tabloul principal la Shanghai, spaniolul de 27 de ani a fost nevoit sa dispute doua tururi de calificari unde i-a invis pe Zhizhen Zhang si Michael Berrer fara sa piarda vreun set, iar in primul tur acesta l-a invins pe americanul Sam Querrey tot in minimum de seturi. Cea mai buna clasare a spaniolului este pozitia 38 atinsa in 2012 iar loviturile sale de baza sunt forehand-ul si backhand-ul.

Albert Ramos vs Roger Federer

Adversarul tenismenului spaniol este campionul elvetian, Roger Federer. Ajuns la 34 de ani, Roger continua sa evolueze la un nivel extrem de inalt si are un an 2015 foarte bun. Acesta a reusit sa-si treaca in palmares nu mai putin de 5 titluri in 2015 si a ajuns la un total incredibil, 87 de titluri la simplu si 8 la dublu. Statistica elvetianului indica in 2015 53 de victorii si doar 8 infrangeri. Ultimele partide disputate de Roger sunt cele din Cupa Davis unde acesta a reusit sa aduca tarii sale doua puncte prin victoriile obtinute cu Huta Galung si Thiemo De Bakker. Federer a fost invins la US Open in finala de catre Novak Djokovic dupa cateva saptamani de tenis incredibil insa, elvetianul ramane cu trofeele cucerite in acest an la Cincinnatti, Dubai sau Brisbane. Acesta va fi primul turneu asiatic pentru Federer care incepe pregatirea pentru Turneul Campionilor si incearca sa-si apere titlul cucerit anul trecut.

Albert Ramos si Roger Federer s-au intalnit pana acum o singura data, in anul 2012 la Wimbledon cand elvetianul se impunea cu un categoric 6-1, 6-1, 6-1. Spaniolul a reusit cateva rezultate foarte bune in ultima vreme precum victoriile cu Sam Querrey, Michael Berrer dar si partida foarte buna cu Kyrgios pierduta cu 1-2, pe o suprafata pe care jocul sau sufera. Elvetianul Roger Federer va disputa marti prima partida din circuitul asiatic si ma astept ca acesta sa inceapa tare incercand sa isi apere trofeul cucerit in 2014. Pronosticul meu pentru biletul zilei de marti este Sub 18.5 game-uri in meci.

Pronostic Albert Ramos vs Roger Federer: Sub 18.5 game-uri in meci @ 1.67 la Unibet.

Pronostic mai mare Albert Ramos vs Roger Federer: Roger Federer -6.5 game-uri handicap @ 1.92 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 17W – 5L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Albert Ramos vs Roger Federer – Unibet.

Albert Ramos vs Roger Federer