Ponturi Tenis A Zverev - Ferrer - Miami (SUA)


Redreseaza Zverev acest sezon?

Luni noaptea, nu inainte de ora 02:30, avem partida A Zverev – Ferrer, din turul III de la Miami. Neamtul este jucatorul mai valoros, dar experienta lui David s-ar putea sa conteze enorm.

A Zverev

Cota 1.57

Ferrer

Cota 2.40

A Zverev are la doar 20 de ani deja sase titluri ATP in palmares si se afla pe locul 5 in clasamentul baietilor. Cinci dintre trofee au venit chiar anul trecut, la Montpellier (FRA), Munchen (GER), Roma (ITA), Washington (SUA) si Montreal (CAN). A fost un sezon incredibil pentru tanarul Alexander.

Actuala stagiune este mai degraba o dezamagire, cu doar un tur III la Australian Open si „optimi” la Rotterdam. Cel mai bun rezultat a venit la Acapulco, unde neamtul a facut semifinale, invins de Del Potro. La Indian Wells, a fost scos inca din runda inaugurala de lusitanul Sousa. De trei seturi a avut Zverev nevoie pentru a trece de Medvedev (RUS), scor 6-4, 1-6, 7-6.

Ferrer este pe locul 35 ATP, iar la 35 de ani, David inca mai are vlaga in el. Anul trecut, si-a mai trecut in palmares un trofeu, la Bastad (SWE), asta desi n-a fost deloc o stagiune bune pentru iberic.

A inceput 2018 cu semifinala la Auckland (NZL), pierzand cu Del Potro, scor 4-6, 4-6, insa apoi a cedat in runda inaugurala atat la Melbourne, cat si la Montpellier si Rotterdam. In „optimi” la Acapulco, a dat iar peste Del Potro, si s-a recunoescut infrant, dar in trei seturi de data asta. Incredibil, tot sud-americanul l-a batut si-n turul doi la Indian Wells. A trecut de Donskoy (RUS), scor 6-2, 6-2.

Zverev se aseamana putin ca stil cu Del Potro, dar ca atitudine si ambitie, cred ca mai are serios de tras. Poate ca sezonul precedent, unul incredibil, i-a facut mai mult rau decat bine. Ferrer, in ciuda varstei, ramane un jucator periculos, care trebuie tratat ca atare. H2H este 2-1 pentru spaniol, dar Alexander s-a impus anul acesta, la Rotterdam, scor 6-4, 6-3. Are o cota mult prea buna nr 5 mondial ca sa nu incercam sa profitam de ea.

Pronostic A Zverev – Ferrer: A Zverev castiga

Cota 1.57 la Unibet

Articol scris de Paul: 33W – 20L

Oferta pariuri online si cote A Zverev – Ferrer