Ponturi Pariuri Tomic vs Bolelli - Australian Open


Ponturi Pariuri Tomic vs Bolelli – Australian Open

Tomic vs BolelliMaine dimineata, de la ora 11:30, unul din favoritii gazdelor intra iar in scena. Mai mereu considerat speranta tenisului australian, Bernard Tomic a dezamagit intotdeauna. Sa fie insa acesta anul sau? Oponent ii va fi un italian, Bolelli, ce-i poate pune probleme, mai ales daca tanarului de la Antipozi nu-i va functiona jocul. Tomic vs Bolelli este o partida interesanta, de luat pe biletul zilei.

Tomic se afla pe locul 17 in clasamentul ATP. La doar 23 de ani, Bernard a trecut prin multe in circuit. A aparut la doar 17 ani, iar toata lumea il vedea ca un viitor campion. Insa relatia cu tatal sau, plus schimbarile bruste de comportament, l-au tras in jos. Interesant la jocul lui Tomic este si faptul ca mereu s-a descurcat bine atunci cand a fost aproape de casa, adica la inceput de an. Apoi, tenisul prestat de el incepe sa scada considerabil. Hardul este suprafata sa favorita, potrivita pentru jocul sau explosiv. In primul tur la A.O. a trecut de Istomin (UZB), scor 6-7, 6-4, 6-4, 6-4. Serveste bine, fiind un jucator inalt, 1,96 inaltime, insa este destul de indolent la retur. A jucat la Brisbane, unde a fost eliminat in semifinale de Raonic (CAN), scor 6-7, 6-7, si la Sydney, unde a prins doar „sferturile”, retragandu-se in partida cu Gabashvili (RUS) la scorul de 3-6, 0-3.

Bolelli este pe pozitia a 64-a mondiala. Ajuns la 30 de ani, italianul inca mai are un cuvant de spus in circuit. La doar 1,83 inaltime, detine un serviciu destul de bun, asociat cu veniri destul de bune la fileu, Simone fiind si un jucator bun de dublu. Nu are niciun titlu important in cariera, iar cea mai buna pozitie ocupata a fost 36, in 2009. In runda inaugurala, l-a depasit pe Baker (SUA), dupa patru tie-breakuri, scor 7-6, 7-6, 6-7, 7-6. Americanul, revenit in circuit, a pus serioase probleme, pe undeva neasteptat. In acest debut de sezon, Bolelli n-a trecut de primul tur la cele doua turnee disputate: 6-4, 4-6, 1-6, cu Gabashvili, la Doha, si 2-6, 6-7, cu Sarkissian, la Sydney.

In mod normal, Tomic se va impune in acest meci. Insa oare cat de lejer poate s-o faca? Isi va mentine concentrarea pe toata perioada disputei? Am vazut si cu Istomin momente in care Tomic parea din alt film, in fata unui adversar nu ce trebuia sa-i puna probleme. Anul trecut, australianul a ajuns in turul 4. Cred ca vom vedea cel putin un tie-break in aceasta intalnire, iar asta il poate avantaja pe italian.

Pronostic Tomic vs Bolelli: minim un tie-break, la o cota de 1,62 la Unibet

Articol scris de Paul: 7W – 9L – 1D

Casele unde puteti paria live pe Tomic vs Bolelli

tomic