Ponturi pariuri tenis: Thompson vs Klizan - Sydney


Ponturi pariuri tenis: Thompson vs Klizan – Sydney

Thompson vs Klizan

Rezultatele slovacului din ultima vreme lasa de dorit

Biletul zilei din tenis va contine si duelul Thompson vs Klizan, contand pentru primul tur de la Sydney. Acesta va incepe luni dimineata, la ora 4:05.

Thompson se afla la cea mai buna pozitie cupata pana acum in clasamentul ATP, fiind pe 148. Saptamana trecuta australianul a ajuns in semifinale la Noumea, urcand astfel 6 pozitii. Acolo i-a invins in minimum de seturi pe Darian King, Connor Smith si Marco Trungelliti, pierzand tot in doua seturi in penultimul act, in fata columbianului Alejandro Falla. In cele 4 meciuri, australianul de 23 ani a servit 29 asi, aceasta parand ca va fi principala arma a sa in partida cu Klizan. Anul trecut Thompson a participat doar la Australian Open, in rest disputand turnee challenger si futures, fara a fi implicat in vreun turneu din circuitul ATP.

Klizan se situeaza pe 45, in prima saptamana nereusind sa treaca de primul tur al turneului de la Doha. Adversar a fost talentatul britanic Kyle Edmund. Slovacul a incheiat si anul 2015 „pe butuci”, pierzand ultimele 4 meciuri. In 2015 slovacul a pierdut in primul tur la Sydney in fata lui Troicki, in minimun de seturi. A fost singura sa participare la aceasta competiitie. Bilantul de anul trecut nu este unul prea incurajator pentru slovac, acesta castigand 34 partide, pierzand 30.

Thompson va incerca sa impresioneze in fata propriului public, mai ales ca urmeaza primul Grand Slam al anului, disputat in tara sa. Avand in vedere si ultimele rezultate ale slovacului, pe biletul zilei vom plasa faptul ca australianul nu va pierde la o diferenta mai mare de doua game-uri in duelul Thompson vs Klizan. O alternativa pe biletul zilei spune ca Thompson va castiga.

Pronostic Thompson vs Klizan: Thompson (+2.5), la o cota de 1.88 la unibet

Pont secundar Thompson vs Klizan: Thompson castiga, la o cota de 2.38 la unibet

Scris de Radu

Ponturi tenis ianuarie 2016: 5W – 2L

Oferta pariuri online si cote Thompson vs Klizan

Thompson vs Klizan