Ponturi pariuri tenis - Smith vs Kudla - Brisbane


Ponturi pariuri tenis – Smith vs Kudla – Brisbane

Smith vs Kudla

Duelul Smith vs Kudla, din prima runda a turneului de la Brisbane, merita a fi plasat pe biletul zilei, chiar daca, la prima vedere, este unul neatractiv. Acesta va incepe luni, la ora 05:35.

John Patrick Smith evolueaza in fata propriilor suporteri, insa nu stim cat il va ajuta acest aspect pe australianul clasat pe locul 129. In 2015 acesta a disputat doar 8 meciuri pe tablourile principale ale turneelor ATP, toate cele 3 victorii inregistrandu-le pe iarba. Sa mentionam insa si faptul ca Smith a castigat un turneu challenger anul trecut. La Brisbane Smith a jucat de  3 ori, de fiecare data pierzand in primul tur al calificarilor, insa nu a fost niciodata o diferenta mai mare de doua gameuri intr-un set pierdut.

Kudla incepe acest an de pe pozitia 69, 4 pozitii mai jos decat cel mai bun rezultat al sau. Asta in ciuda faptului ca nici americanul nu a avut un an 2015 stralucit in turneele ATP, castigand doar 8 meciuri din 22. L-au ridicat insa turneele challenger, acolo unde a obtinut 41 victorii din 56 partide, castigand si un titlu. De altfel, Kudla intotdeauna a preferat turneele challenger in detrimentul celor din calendarul ATP, unde nu a lasat tocmai o impresie buna. Anul trecut americanul a trecut de toate cele 3 tururi preliminare, pierzand insa in prima runda de pe tabloul principal de la Brisbane. Atunci Kudla era in afara top 100.

Cei doi tenismeni au o istorie bogata a intalnirilor directe, infruntandu-se de 6 ori. Americanul a castigat 5, una din ele, chiar prima, in calificarile de la Brisbane din 2013. Ultima intalnire dateaza din luna februarie a anului trecut, cand Smith s-a impus tot pe hard, insa in sala, scor 6-1; 6-4. Atunci Smith avea a doua sansa la victorie, la fel ca acum.

Sincer, nu ne asteptam la un meci spectaculos, avand in vedere cifrele celor doi din sezonul precedent. Kudla conduce cu 5-1 la intalniri directe, insa ultima a fost castigata de Smith, iar in penultima australianul a castigat primul set cu 6-2. Vom lua si asta in calcul cand vom plasa pe biletul zilei faptul ca jucatorul tarii gazda va castiga minim un set in duelul Smith vs Kudla. O alternativa pe biletul zilei este aceea ca vom avea o partida lunga.

Pronostic Smith vs Kudla: Smith (+1.5 seturi), la o cota de 1.57 la unibet

Pont secundar Smith vs Kudla: peste 22.5 gameuri, la o cota de 1.93 la unibet

Scris de Radu

 Oferta pariuri online si cote Smith vs Kudla

Smith vs Kudla