Ponturi pariuri tenis - Ramanathan vs Gimeno-Traver - Chennai


Ponturi pariuri tenis – Ramanathan vs Gimeno-Traver – Chennai

Ramanathan vs Gimeno-Traver

Duelul Ramanathan vs Gimeno-Traver, din prima runda a turneului de la Chennai, va fi plasat pe biletul zilei dedicat partidelor de tenis. Acesta va incepe pe 5 ianuarie, in jurul pranzului.

Ramanathan, detinator de wild-card, se afla pe locul 248 in clasamentul ATP, insa are sanse bune la victorie, conform caselor  de pariuri. Anul trecut, indianul in varsta de 21 ani a disputat doar doua meciuri pe tabloul principal al turneelor ATP, ambele pierdute. In schimb, Ramanathan a incheiat anul castigand doua turnee futures, in toate cele 10 partide acesta avand prima sansa la victorie. Daca s-ar califica in turul secund, Ramanathan il va avea ca adversar pe sud-africanul Kevin Anderson, cap de serie numarul 2. In plus, acesta ar putea urca nu mai putin de 14 pozitii doar cu victoria din primul tur. Anul trecut indianul a pierdut in prima runda de pe tabloul principal de la Chennai, in fata japonezului Tatsuma Ito, insa in urma cu doua sezoane a trecut de calificari, oprindu-se in runda secunda de pe tabloul principal.

Gimeno Traver ocupa locul 98, cu o victorie aici egaland un alt indian in clasamentul ATP: pe Yuki Bhambri. In 2015 ibericul a disputat 31 partide pe tabloul principal al turneelor ATP, castigand 13. Din ultimele 20 meciuri insa, indiferent de nivelul turneelor, Gimeno Traver a castigat doar 3. Zgura este suprafata preferata a spaniolului, aici triumfand in 11 din cele 13 partide din turneele ATP din 2015. Jucatorul in varsta de 30 ani a mai participat in 2009 la Chennai, atunci fiind eliminat in prima runda.

Nu ar trebui sa ne uitam prea mult la pozitiile din clasament cand vom plasa acest meci pe biletul zilei. Este drept, Ramanathan nu are rezultate grozave, insa a terminat anul in forta. Chiar daca toti cei 10 adversari invinsi de el erau indieni, aceste doua victorii finale au avut rolul de a-i ridica moralul indianului. In plus, acesta va avea si publicul alaturi. De cealalta parte, Gimeno-Traver nu se descurca prea bine pe hard. Toate astea ne fac ca pe biletul zilei sa pronosticam ca indianul nu va pierde la mai mult de doua gameuri in duelul Ramanathan vs Gimeno-Traver. O alternativa pe biletul zilei ar fi aceea ca Ramanathan va castiga.

Pronostic Ramanathan vs Gimeno-Traver: Ramanathan (+2.5), la o cota de 1.71 la unibet

Pont secundar Ramanathan vs Gimeno-Traver: Ramanathan castiga, la o cota de 2.16 la unibet

Scris de Radu

 Oferta pariuri online si cote Ramanathan vs Gimeno-Traver

Ramanathan vs Gimeno-Traver