Ponturi pariuri tenis: Millman vs Robredo - Sydney


Ponturi pariuri tenis: Millman vs Robredo – Sydney

Millman vs Robredo

Avantaj psihologic pentru australian in intalnirile directe

Fara doar si poate vom plasa pe biletul zilei duelul Millman vs Robredo, din prima runda a turneului de la Sydney. Acesta va incepe luni, la 9:05.

Millman ocupa locul 93 in clasamentul ATP. In prima saptamana a anului a ales turneul de la Chennai, acolo oprindu-se in cea de-a doua runda. Dupa ce in prima a trecut de rusul Donskoy in tie-breakul setului decisiv, in a doua a fost invins de spaniolul Bautista-Agut in minimum de seturi. In 2015, Millman a castigat 3 turnee challenger, bilantul sau fiind de  37 victorii si 24 infrangeri. Cel mai important rezultat de anul trecut l-a reusit insa la Wimbledon, unde a ajuns in runda secunda, dupa ce in prima l-a eliminat chiar pe Robredo. In 2013 Millman ajungea in turul secund la Sydney, pe cand in 2011 nu trecea de calificari.

Robredo se situeaza pe pozitia 43 in clasamentul ATP, avand exact 1000 puncte. Este primul turneu la care ibericul participa in 2016. Anul trecut a obtinut 25 victorii din 48 partide, pe hard avand 9 victorii din 18 meciuri. Cel mai bun rezultat la Sydney pentru Robredo a avut loc in 2004, cand ajungea pana in sferturi. Ultima participare aici dateaza din 2013, cand a fost invins in prima runda chiar de catre Millman.

Millman si Robredo s-au intalnit de 3 ori: o data in 2013, de doua ori in 2015. De fiecaree data jucatorul de la Antipozi a castigat, desi pornea cu a doua sansa. Se intampla in turneele de pe hard de la Sydney si Beijing si in cel de pe iarba de la Wimbledon. In cele 3 intalniri, Robredo nu a castigat decat un set si doar 23 game-uri.

In afara faptului ca are publicul „in spate”, Millman are si avantajul net al intalnirilor directe, in care a castigat desi nu pornea favorit. Sigur, Robredo, fiind un jucator din top 50, a disputat meciuri in circuitul ATP, fata de Millman, care a evoluat in turnee challenger si futures, insa asta conteaza mai putin, in opinia noastra. Astfel, pe biletul zilei se va gasi pronosticul conform Millman il va invinge si de aceasta data pe Robredo. Vom plasa si un pont ceva mai riscant pe biletul zilei, ca o alternativa, anume ca ibericul nu va lua niciun set in duelul Millman vs Robredo.

Pronostic Millman vs Robredo: Milmann castiga, la o cota de 1.81 la unibet

Pont secundar Millman vs Robredo: 2-0 Millman, la o cota de 2.9 la unibet

Scris de Radu

Ponturi tenis ianuarie 2016: 5W – 2L

Oferta pariuri online si cote Millman vs Robredo

Millman vs Robredo