Ponturi pariuri tenis - Hyeon Chung vs Groth -Brisbane


Ponturi pariuri tenis – Hyeon Chung vs Groth – Brisbane

Hyeon Chung vs Groth

Biletul zilei va cuprinde duelul Hyeon Chung vs Groth, din primul tur de la Brisbane. Acesta va incepe luni, la 12:05.

Hyeon Chung, sud-coreeanul in varsta de 19 ani, incepe sezonul 2016 de pe locul 51, cel mai bun din cariera. Asiaticul a incheiat editia 2015 in tromba, cu 8 victorii in ultimele 10 meciuri. Este drept, adversarii au fost modesti, la fel si turneele. Hyeon Chung a disputat in 2015 doar 18 meciuri in cadrul turneelor ATP, castigand jumatate. Sapte dintre cele 9 victorii s-au inregistrat pe hard. Daca va castiga acest meci, sud-coreeanul se va intalni in turul secund cu croatul Marin Cilic, cap de serie numarul 3, in fata caruia a pierdut in minimum de seturi in finalul sezonului trecut. Hyeon Chung se afla in premiera la turneul de la Brisbane. Dupa acesta, asiaticul va juca direct la Australian Open.

Groth, detinatorul celui mai rapid serviciu, record stabilit in 2012, va evolua in fata propriului public, lucru care in urma cu doi ani l-a ajutat sa ajunga pana in sferturi, in vreme ce in 2015 l-a propulsat pana in runda a treia la Brisbane. In celelalte 4 editii, nu a reusit sa treaca de calificari. In prezent, Sam Groth se afla pe locul 60, cel mai bun loc al sau din cariera fiind 53. In 2015 australianul a disputat 39 meciuri in circuitul ATP, castigand 18, doar pe iarba avand un palmares pozitiv. Saptamana viitoare Groth va participa la Sidney.

Hyeon Chung si Groth s-au mai intalnit in 2014, primul an ca profesionist pentru sud-coreean. Se intampla la challengerul de la Gimcheon, Coreea de Sud, in prima runda, australianul impunandu-se cu 7-6 in decisiv. Atunci Groth servea nu mai putin de 20 asi.

Casele de pariuri prevad un joc foarte echilibrat, noi vazandu-l la fel. Avand in vedere performantele din anii trecuti ale australianului la Brisbane, am inclina spre o victorie a sa pe biletul zilei. Avand in vedere insa faptul ca in ultimii doi ani australianul a disputat 8 tie-breakuri aici, pronosticul principal spune ca Groth nu va pierde la mai mult de un game diferenta. Alternativa pe biletul zilei este, dupa cum spuneam, ca jucatorul de la Antipozi se va califica din duelul Hyeon Chung vs Groth.

Pronostic Hyeon Chung vs Groth: Groth (+1.5 gameuri), la o cota de 2.00 la unibet

Pont secundar Hyeon Chung vs Groth: Groth castiga, la o cota de 2.3 la unibet

Scris de Radu

 

 Oferta pariuri online si cote Hyeon Chung vs Groth

Hyeon Chung vs Groth