Ponturi pariuri tenis: Ebden vs Granollers - Australian Open


Ponturi pariuri tenis: Ebden vs Granollers – Australian Open

Ebden vs Granollers

Cat de afectat va fi Ebden de moartea fostului sau antrenor?

In cea de-a doua zi a Australian Open vom vedea duelul Ebden vs Granollers. Este unul echilibrat, care nu este exclus sa se termine in set decisiv, drept pentru care il vom adauga pe biletul zilei.

Ebden ocupa locul 106 in clasamentul ATP, neincepand prea bine anul. Jucatorul de la Antipozi a disputat turneul challenger de la Canberra saptamana trecuta, eliminat fiind in prima runda de Daniel Gimeno-Traver in 3 seturi. Asta dupa ce Ebden si-a anuntat retragera la Brisbane la aflarea vestii ca fostul sau antrenor, Darren Tandy, a murit rapus de cancer. Sapte meciuri a disputat australianul anul trecut pe tabloul principal al turneelor din cadrul circuitului ATP, castigand doar unul si acela pe iarba. In 2012 a inceput caderea lui Ebden, care pare sa fi devenit tot mai accentuata cu fiecare an. Poate insa ca in fata propriilor suporteri lucrurile vor suferi o schimbare. Cea mai buna performanta a lui Ebden la Australian Open a venit in 2012 si 2014, cand a patruns in runda a doua. Ebden este increzator in fortele proprii, fiind mulltumit de parcursul sau din ultimul an. Sigur, aici se refera la turneele challenger. Australianul crede ca are sanse mari de a-l bate pe Granollers.

Granollers se situeaza pe 81, saptamana trecuta jucand si el in challengerul de la Canberra, la fel ca adversarul sau. Spre deosebire de acesta, ibericul a fost invins in semifinale la mare lupta de Paolo Lorenzi. Nici Granollers nu a stat grozav in 2015 in ceea ce priveste bilantul pe tabloul principal al turneelor ATP, castigand 14 meciuri din 35, pe ciment triumfand insa doar in doua meciuri din 8. In 4 randuri a reusit spaniolul sa treaca in turul secund la Australian Open, ultima oara sezonul trecut.

Dupa partida cu Verdasco, vom vedea daca Nadal are motive sa spere macar la o semifinala aici

Ebden si Granollers s-au intalnit de doua ori, de fiecare data la Sydney. In 2012 Ebden castiga in 3 seturi, anul urmator Granollers impunandu-se tot in decisiv.

Am vedea un duel Ebden vs Granollers destul de echilibrat, dar mai degraba modest, neasteptandu-ne la foarte multe puncte castigatoare. Avem banuiala ca Ebden va fi motivat in plus de faptul ca are ocazia din nou sa joace pe tabloul principal la Australian Open, dupa ce anul trecut nu a facut-o. In plus, australianul are planuri marete pentru acest an, dorind sa termine in top 50.  Drept urmare, pe biletul zilei vom plasa faptul ca acesta nu va pierde la mai mult de 4 game-uri. O alternativa pe biletul zilei sugereaza ca australianul va castiga primul set.

Pronostic Ebden vs Granollers: Ebden (+4.5), la o cota de 1.86 la netbet

Pont secundar Ebden vs Granollers: Ebden castiga primul set, la o cota de 2.4 la netbet

Scris de Radu

Ponturi tenis ianuarie 2016: 5W – 2V – 3L

Oferta pariuri online si cote Ebden vs Granollers

Ebden vs Granollers